Legătura dintre sex şi acupunctură

De Sandra S., pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:16
Sex

Acupunctura poate fi o metodă alternativă de tratare a diferitelor probleme sexuale. Vezi care este legătura dintre sex şi acupunctură şi cum te poţi folosi şi tu de această soluţie.

Ce este acupunctura

Atunci când mergi la o sesiune de acupunctură, expertul va înfige ace speciale în diferite zone ale corpului tău, depinzând de problema de sănătate pe care o ai. Este o metodă chinezească antică ce îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi echilibrează Qi-ul (energia corpului) pentru vindecarea afecţiunilor.

Cum te poate ajuta acupunctura

Acupunctura şi disfuncţiile sexuale

Specialiştii spun că femeile care au probleme cu lubrifierea naturală a vaginului ori infertilitatea, iar bărbaţii impotenţi, care ejaculează precoce sau au o calitate scăzută a lichidului seminal ar trebui să meargă la acupunctură, iar după câteva şedinţe problemele vor dispărea.
Mai mult chiar, acupunctura poate rezolva şi problema libido-ului scăzut, stimulând energia masculină (orice om are două tipuri de energii, masculină şi feminină, yin şi yang), ceea ce contribuie la îmbunătăţirea apetitului sexual.  Pe de altă parte, tot cu ajutorul acupuncturii ai putea scăpa de dependenţa de sex la fel, prin echilibrarea energiilor la nivelul organismului.
Este important de reţinut că nu ar trebui să mănânci sau să faci sex cu trei-patru ore înainte şi după o sesiune de acupunctură, altfel energiile activate se vor concentra mai mult în jurul stomacului sau organelor genitale.
Vezi mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter