Cum îţi alegi prima ta jucărie sexuală

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:16
Sex

În sex-shopuri ai o mulţime de produse din care poţi alege, dar dacă abia ai început să cochetezi cu gândul la o jucărie sexuală, mai bine faci o mică cercetare înainte să pleci la cumpărături. Poate suna un pic înfricoşător, mai ales dacă trebuie să discuţi cu oameni pe care nu îi cunoşti despre plăcerea ta sexuală. Totuşi, iată cum ar trebui să procedezi:
O jucărie sexuală poate ajuta o femeie să îşi exploreze corpul în moduri în care ea singură sau cu ajutorul partenerului nu ar reuşi să o facă. În plus, dacă femeile sunt mereu sfătuite să comunice cu partenerul pentru a putea fi satisfăcute complet, însă nu li se spune destul să îşi exploreze propria sexualitate.

Documentare despre jucării sexuale

Dacă intri pe Internet poţi găsi sute de magazine on-line de unde poţi cumpăra orice ţi-ai imaginat şi ce nu ţi-a trecut prin minte până acum. De aceea, cel mai bine ar fi să găseşti mai întâi un sex-shop mai mic, care să aibă şi produse pentru începători. Cu cât este mai mic magazinul, cu atât vei fi mai puţin confuză când vei începe să cauţi anumite produse.

Ce fel de jucărie îţi doreşti

Trebuie să te gândeşti ce îţi face mai multă plăcere: preferi stimularea clitorisului, internă sau amândouă? Vrei ceva care să vibreze sau nu? Vrei o jucărie silenţioasă? Vrei s-o poţi folosi şi sub apă? Din ce material să fie? Dar mărimea jucăriei?…
Citeşte continuarea pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter