Cum faci sex memorabil, fără preludiu

De Raluca Cristea, pe

Te-ai gândit cum ar fi să sari peste partea cu masajul şi zecile de săruturi ca să treci direct la sex? Nu eşti singura… şi lui i-ar plăcea la nebunie!

Uneori, vi se face atâta poftă de sex încât chiar n-aveţi nicio problemă să săriţi peste preludiu? Nimic rău atât timp cât nu faceţi o regulă din asta. Şi totuşi, ce face sexul fără preludiu să fie atât de bun?

Cu preludiu? Fără preludiu?

Ştiu că peste tot ai citit articole în care preludiul este ridicat la rang de artă şi într-adevăr, chiar şi eu îl promovez şi sunt convinsă că este foarte important pentru trăinicia cuplului. Uneori însă, când vrei ceva mai multă sare şi piper, laşi regulile la o parte şi pui instinctele primare pe primul loc.

Bărbaţii cred că femeile vor un preludiu lung, femeile cred că fără preludiu lung nu se poate. În mare parte adevărat, dar de ce să nu încerci şi altceva? Crezi sau nu, există anumite momente când nu ai nevoie de preludiu ca să faci sex memorabil. De ce? Pentru că îţi doreşti prea mult sexul şi eşti deja destul de excitată încât să nu mai ai nevoie de altă stimulare.

Când şi cum faci sex fără preludiu?

După ce veniţi din oraş – amândoi v-aţi simţit foarte bine, aţi băut ceva bun, poate aţi şi dansat. Pe scurt, aţi avut parte de o atmosferă sexy şi incitantă. Într-o astfel de noapte, nu ai nevoie de preludiu pentru sex, probabil te-ai gândit la sex încă dinainte să ajungi acasă. Alcoolul ţi-a adus chef, dansul ţi-a adus idei, ce ar mai fi de făcut? Sex! Pe holul de la intrare, în faţa oglinzii, pe masă, pe fotoliu…

După ce aţi fost despărţiţi o perioadă – fie că este o călătorie de serviciu, fie cine ştie ce eveniment, când staţi departe unul de celălalt mai mult de o săptămână, cine mai are nevoie de o „introducere elaborată” pentru sex? După cel puţin o săptămână fără sex, libido-ul este la cote maxime! Cereţi ce aveţi dreptul să primiţi, fără să pierdeţi timpul cu „formalităţile”. Faceţi sex cu muşcături, jocuri erotice, dirty talk…

În public – nu chiar oriunde dar cine ştie, poate în lift, în cabina de probă, în maşină sau în scara blocului. Cine mai are nevoie de preludiu când partida de quickie este tot ce vă trebuie? Plăcere şi orgasm în doar câteva minute de sex intens! Quickie înseamnă un singur tip de sex, rapid şi cu rezultate explozive. Excitaţia şi plăcerea sunt cu atât mai mari cu cât creşte adrenalina.

Când eşti pe fugă – dimineaţa, înainte să pleci la serviciu, te trezeşti cu poftă de sex dar ceasul ticăie în defavoarea ta. Ce e de făcut? Sex pe fugă, dar la fel de plăcut! O să îi placă la nebunie să te aşezi deasupra lui, să îl exciţi şi să deţii controlul pentru plăcerea matinală a amândurora! Oricum, se spune că cele mai bune partide de sex au loc între 07:30 şi 10 dimineaţa!

Ţie îţi place să faci sex şi fără preludiu?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter