De ce să faci sex cu el chiar dacă nu vrea o relaţie serioasă

De Raluca Cristea, pe

Aveţi o pseudorelaţie, ţi-ar plăcea să faci sex cu el, dar nu eşti convinsă că este o mutare bună. Poate nici nu ştii ce pierzi, asa că află de ce ar trebui să faci sex cu el chiar dacă…
… nu vrea o relaţie serioasă!

În primul rând, trebuie să faci sex doar dacă asta îţi doreşti, atunci când îţi doreşti , şi uneori, dacă el te atrage foarte tare fizic chiar şi atunci când relaţia nu este una reusită. Deşi aproape peste tot vei auzi clişeul „fă sex atunci când eşti total pregatită”, „fă sex la câteva luni după ce aţi început relaţia”, eu îţi sugerez altceva: fă sex atunci când vrei tu, dacă îl placi la nebunie şi dacă eşti sigură că îl vrei pe orizontală, pe verticală şi în orice altă poziţie!

O faci pentru tine şi doar pentru tine!

De la început trebuie să înţelegi că nimeni nu te împinge către o viaţă de femeie uşoară, ci mai degrabă către viaţa de femeie care ştie ce vrea de la ea, de la corpul şi senzaţiile ei, de la bărbatul de lângă ea. Îţi poţi ţine viaţa sexuală departe de părerile curioşilor şi departe de limitele către inadmisibil, chiar şi urmărind plăcerea pură.

Înveţi ceva nou!

Chiar aşa, nu doar îţi urmezi instinctul, dar este foarte posibil să înveţi şi o tehnică sexuală nouă. Oricum ar fi, este clar că mai adaugi un episod la experienţa ta sexuală.

Nu trăieşti cu regrete!

Relaţia voastră există totuşi, nu este ceva inventat, căci menţineţi legătura cumva. Dacă te atrage fizic, sexual, foarte tare şi îţi arată că şi el te vrea, atunci poate că nu ar strica sa încerci. În fond, rişti să rămâi cu regretul că ai ratat o experienţă plăcută şi descoperirea unei alte laturi a lui.

Îndrăzneşti să schimbi ceva!

Dacă ţi-ar plăcea să se schimbe şi să consolidaţi relaţia, atunci acordă atenţia cuvenită unui moment intim cu el. Mai ales dacă nu ţi-a povestit despre trecutul lui sentimental, nu ai de unde să ştii dacă nu cumva o experienţă eşuată i-a adus reticenţa faţă de începutul unei alte relaţii. Este posibil ca un astfel de moment intim să îi aducă şi o altă perspectivă asupra relaţiei voastre.

Şi ce se întamplă după?

Va apărea dimineaţa, seara sau momentul de după. Tratează cu respect, dar nu cu o atitudine rece, momentul consumat între voi. O conversaţie relaxată, usor amuzantă, va detensiona atmosfera şi va aduce poate, gânduri pentru repetarea momentului. Sexul este un bun parametru pentru a judeca relaţia a doi oameni, aşa că după acest moment, gândeşte-te ce mutare urmează să faci în privinţa lui – retragere, atac sau şah mat?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter