Cele mai relaxante poziţii pentru preludiu

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:33

Vrei să aduci ceva nou iar jocul de roluri şi sms-urile erotice sunt deja cunoscute? Începe partida de sex cu alte poziţii de preludiu!

Mai jos ai câteva poziţii numai bune ca să începeţi cu dreptul partida de sex!

Cu partenerul în spate

Tu stai întinsă pe burtă cu călcâiele aduse spre spate, poate chiar cu o pernă sub bazin. El stă în genunchi în spatele tău şi te sărută pe gât, te mângâie pe spate, îţi masează şoldurile şi fesele. Dacă vrea, poate să îţi facă sex oral.

Yin şi Yang

Tu te întinzi pe o parte, cu un picior întins şi unul flexat şi te sprijini în cot. El se întinde pe burtă în faţa ta, cu zona intimă lipită de a ta şi îţi masează talpa piciorului întins. Cheia este să vă mişcaţi amândoi, unul pe celălalt.

Faţă în faţă

Clasica poziţie pentru preludiu este când staţi faţă în faţă, indiferent dacă staţi în picioare, pe pat aşezaţi sau întinşi. Este o poziţie excelentă pentru preludiu pentru că aveţi frâu liber la multe, multe mişcări şi atingeri.

Linguriţa

De data asta, altfel decât o ştii, adică fără penetrare. Este poziţia când staţi amândoi în pat şi te cuibăreşti la el în braţe, lipindu-ţi bazinul de bazinul lui. Este una dintre cele mai bune poziţii pentru preludiu atunci când vrei să fii răsfăţată, pentru că el îşi plimbă mâinile prin părul tău, te sărută pe gât şi îţi stimulează foarte uşor zona intimă manual. Iar tu, te poţi întoarce oricând cu faţa la el ca să îi întorci serviciul.

Masajul tălpilor

Într-adevăr, nu este agreat de toate cuplurile, însă cei care au încercat masajul tălpilor spun că nu se pot sătura să nu îl includă în momentele lor de preludiu. Cu nişte ulei de masaj şi ceva imaginaţie, ai tot ce îţi trebuie ca să vă oferiţi reciproc un masaj al tălpilor pe post de preludiu.

În poală

Când vă relaxaţi în faţa televizorului sau ascultând muzică, ţine-i capul în poală şi masează-i scalpul şi tâmplele, plimbă-ţi degetele prin părul lui şi coboară mişcările pe umeri şi piept. Apleacă-te şi sărută-l invers pe oriunde îţi permite poziţia.

Ţie ce îţi place să faci în timpul preludiului?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter