Lucruri neașteptate care dor la despărțire

De Diana Zagrean, pe
Fie că este vorba de doi iubiți care își separă drumurile, sau de doi parteneri care aleg să divorțeze, există lucruri care te aștepți să doară foarte tare și lucruri dureroase care te surprind nepregătită. Vezi care sunt acele lucruri neașteptate care dor la despărțire.

Se uită la un sezon din serialul preferat fără tine

Când erați împreună, vă uitați mereu seara la câte un episod și mereu abia așteptați sezoanele noi. Nu contează ce serial era, aveați contul comun de pe care vă uitați în ordine, împreună, episod după episod.

După despărțire, te poți trezi că intri pe respectivul cont și vezi bifate toate episoadele noi, pe care abia așteptai să le vezi. Da, s-a uitat la ele fără tine și, surprinzător, asta te face să plângi în hohote.

A șters pozele cu tine

Fie că este poza cu tine dormind pe canapea, de pe Instagram, poza cu voi doi în vacanță în Grecia de pe facebook, sau albume întregi care urmăreau viața voastră pe Flickr, durerea este surdă.

Să vezi că a șters pozele cu tine este dureros și neașteptat, indiferent cine a decis să încheie relația.

Face ceva nou

Mai ții minte cât îl rugai să ieșiți mai des în oraș, să se lase de fumat, să schimbe mașina, pentru că miroase ciudat când bagă în a treia, sau să vopsească pereții din living, care se jupuiau de la mucegai? Nu a mișcat un deget niciodată și vă certați chiar des din cauza asta. Cum v-ați despărțit, ce s-a apucat să facă? Iese în oraș de două ori pe săptămână, la cele mai minunate restaurante și cluburi, s-a lăsat de fumat și s-a apucat de jogging sau sală și a vândut deja mașina. În plus, a renovat toată casa și a cumpărat un dulap nou. Cum să nu-ți vină să țipi de frustrare?

Se ceartă cu tine pe lingurile de lemn

Vă despărțiți, știți că nu este foarte plăcut, ați mai trecut fiecare prin asta cu alți oameni.

Dar nu te așteptai să se certe cu tine pe oalele din bucătărie, lingurile de lemn (cu care numai tu găteai, bineînțeles), sau pe paharele alea banale în care ați băut doar suc când vă era prea lene să le scoateți din vitrină ”pe cele bune”.

Deși nimeni nu se așteaptă, oamenii reacționează adesea foarte ciudat și chiar violent la împărțirea obiectelor cele mai comune pe care le foloseați împreună.

Sursa foto cuplu ceartă: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter