15 lucruri indecente pe care să le faci în pat!

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:04

Acum că primăvara şi-a intrat în drepturi şi zărim în sfârşit primele raze ale soarelui merită să aduci puţină culoare şi savoare vieţii tale sexuale.
Noi îţi propunem 15 lucruri indecente pe care să le încerci cu iubitul tău în pat, pentru a vă trezi simţurile şi a vă bucura de sex la intensitate maximă!

Iată 15 lucruri indecente pe care să le faci în pat cu iubitul!

1. Dacă ai părul lung, joacă-te cu şuviţele pe pieptul şi abdomenul lui. Asta îl va duce cu gândul la sex oral, aşa că ştii ce să-i faci în continuare.

2. Aciziţionează un vibrator pentru clitoris cu telecomandă. Aşează vibratorul strategic şi dă-i lui telecomanda. În sfârşit, clitorisul tău primeşte atenţia pe care o merită!

3. Când sunteţi în dormitor, gata de acţiune, nu te mai dezbrăca în grabă. Dacă eşti prea timidă pentru a-i face un număr de striptease, atunci aşează-te deasupra lui, când el stă întins şi renunţă foarte încet la bluză şi sutien.

4. Poţi completa trucul de mai sus cu acesta: lasă-l să te privească în timp ce îţi atingi sânii. Cuprinde-i în palme şi desenează cercuri în jurul sfârcului. Imaginea îl va ademeni să intre şi el în joc.

5. Tocuri cui şi buze roşii: o combinaţie câştigătoare în ochii lui!

6. În timp ce el stă în picioare, strecoară-te în spatele lui şi muşcă-l uşor de spate în timp ce îi atingi zona intimă.

7. Când îl săruţi, mângâie-i braţele uşor. Plimbă-ţi degetele pe partea inferioară a braţelor lui de sus în jos şi strecoară-ţi degetele între ale lui.

8. Roagă-l pe iubitul tău să ia loc pe scaun. Leagă-i mâinile la spate cu o eşarfă şi oferă-i un dans.. mai intim sau o partidă de sex oral.

9. În timpul actului sexual trage-l uşor de păr, zgârie-l pe spate şi apucă-i posteriorul ferm, pentru un contact mai intim! Îi va plăcea să vadă că iei iniţiativa într-un mod atât de decis.

10. Când staţi în poziţia doggie style, foloseşte o mână pentru a crea un V în dreptul zonei intime. În acest fel îţi stimulezi clitorisul, iar el vede gestul mâinii tale ca pe o invitaţie de a te penetra.

11. Tot în această poziţie nu-l mai lăsa doar pe el să se mişte. Mişcă-te şi tu din şolduri desenând cercuri şi arcuieşte-ţi spatele, astfel încât să-i atingi pieptul. Dacă vă sincronizaţi trupurile în timp ce vă unduiţi, sexul va deveni mult mai intens.

12. În timpul sexului, opreşte partida, scoate-i penisul afară şi foloseşte-l pentru a-ţi stimula clitorisul. După, pur şi simplu reia actul sexual.

13. În timpul preludiului nu mai scăpaţi atât de repede de lenjeria intimă. Poate fi o tortură destul de plăcută să vă atingeţi prin materialul respectiv, iar anticiparea va creşte plăcerea din timpul actului.

14. Sărută-i următoarele zone: pleoapele, colţul gurii, clavicula, sfârcurile, zona de sub pectoral şi cea deasupra oaselor şoldurilor… Va aştepta cu interes fiecare nou sărut pe care i-l oferi.

15. Când stai în poziţia femeie deasupra, mişcă-te exact aşa cum simţi. Alternează mişcările sensuale cu cele frenetice până când atingi climaxul. Faptul că te vede că te simţi excelent în pat cu el îl excită mai tare orice truc sexual.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter