Întrebări pe care să ți le pui înainte să te desparți de iubitul tău

De Amelia Matei, pe
Relațiile nu sunt deloc ușoare, iar când te hotărăști să închei una, este indicat să analizezi foarte bine lucrurile. Vezi ce întrebări ar trebui să îți pui înainte să iei o astfel de decizie.

Te-a înșelat?

Infidelitatea este o problemă comună și una dintre principalele cauze ale divorțului, potrivit yourtango.com. Dacă ți se întâmplă și ție, întreabă-te dacă poți trece peste cu adevărat și dacă îi poți da șansa iubitului tău să îți recâștige încrederea. Trebuie să mai ții cont de faptul că, dacă s-a întâmplat o dată, sunt mari șanse să se întâmple și a doua oară, iar dacă te-a înșelat de mai multe ori, înseamnă că el consideră că aveți o relație deschisă, iar tu trebuie să te decizi dacă îți dorești așa ceva.

Te critica sau te face să te simți prost?

Este normal să existe certuri într-o relație, însă dacă te face să te simți inferioară, înseamnă că nu este persoana potrivită pentru tine. Acesta este un motiv suficient de bun să închei o relație.

Ești nefericită în relație?

Dacă relația ta durează, deja, de un an, este important să faci un bilanț și să te gândești dacă ești fericită. Dacă ai avut mai mult momente de tensiune și nefericire, ar fi mai bine să te desparți. Până la urmă, relația trebuie să îți ofere siguranță și stabilitate. Dacă ești mai mult tristă, ce rost are să fii în una.

Te gândești că vei cunoaște pe cineva mai potrivit pentru tine?

Multe persoane care sunt, deja, într-o relație, speră ca într-o zi să cunoască pe cineva mai bun. Când ești îndrăgostită, ți se pare că ești în al nouălea cer și nu te mai gândești că altcineva ar putea să te facă fericită. Întreabă-te dacă te vezi toată viața lângă persoana de lângă tine, iar dacă nu se întâmplă asta, probabil nu ești unde trebuie. Este mai bine să te desparți mai devreme, decât să aștepți, pentru că s-ar putea ca, după un timp, să fie mai greu pentru amândoi să vă desprindeți de relație.

Se înțelege cu familia ta?

Iubitul tău nu trebuie să fie pe placul tuturor, dar familia ta ar trebui să fie mulțumită de el. Eviți, astfel, discuții și situații neplăcute. O relație decurge mult mai bine dacă partenerul tău se înțelege cu cei dragi ție.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter