Idei fierbinţi pentru sex în timpul iernii

De Raluca Cristea, pe

Iarna şi vara sunt categoric anotimpurile în care pofta de sex atinge cote nebănuite. Vara pentru că totul e fierbinte, iarna pentru că vrei…

…să fie totul fierbinte!

Ai mai jos 10 idei numai bune să le pui în practică alături de iubitul tău în anotimpul friguros care a început de curând. Aşadar, 10 idei fierbinţi pentru sex iarna!


Găteşte cu afrodisiace şi condimente

Stai mai mult în casă = mai mult timp pentru preparate delicioase. Şi nu doar delicioase, pentru că trebuie să fie neapărat cu ingrediente afrodisiace şi condimentate. Altfel, nu îşi mai face efectul de preparat care aduce sete şi chef de sex. Setea o stingi cu vin (are rol afrodisiac)!

Încearcă să pregăteşti singură reţete afrodisiace home made! Şi nu uita de deserturile pe care poţi să ale aduci şi în pat: cu frişcă, ciocolată, toppinguri şi fructe!

Mai întâi afară, apoi înăuntru

Zăpada aduce jocuri perfecte ca să încercaţi o apropiere specială, cu continuare neprevazută! Ia-l prin surprindere, scoate-l afară în zăpadă şi jucaţi-vă! Trânteşte-l pe jos, aşează-te deasupra, sărută-l puternic şi fugi înapoi în casă în timp ce îi spui că primeşte continuarea în casă! E un joc aparent copilăresc, dar de efect!

Sex in costumatii de sezon

Perioada asta e perfectă să te foloseşti de ce ai prin casă sau de ce găseşti la sex shop ca să îşi faci o costumaţie de sex excitantă. Surprinde-l cu o costumaţie de crăciuniţă, spiriduş, elevă obraznică sau înfăşoară o bandă roşie lată pe tine şi prezintă-te ca şi cadou!

Flirtaţi ca la început

Mergeţi împreună în barul/restaurantul vostru preferat şi vă prefaceţi că sunteţi ca la începutul relaţiei: vorbiţi despre orice vreţi, vă aruncaţi priviri galeşe, îi dai replici cu tentă erotică. La un moment dat, te apropii de el şi vă atingeţi ca din greşeală, apoi, dacă se poate, dansaşi şi vă sărutaţi exact ca la început. Emoţia şi plăcerea o să vă cuprindă şi continuarea… unde vreţi!

Sex pe calorifer/langa semineu

Dacă ai şemineu în casă, eşti o norocoasă pentru că poţi să pui în aplicare toate fanteziile sexuale fierbinţi care includ sexul lângă şemineu. Dacă ai o sobă, e bine şi aşa pentru că faceţi sex cu sunetul lemnelor trosnind şi arome afrodisiace, dacă picuri ulei de aromoterapie pe câteva plăci ale sobei sau pui la uscat coji de portocală.

Poziţii sexuale pentru iarnă

În toiul iernii, unele poziţii sexuale sunt cele mai potrivite chiar dacă ai o sursă constant de căldură în casă şi mai ales atunci când nu prea o ai. Aşadar, trebuie să încerci poziţiile sexuale pentru iarnă.

Masaj erotic

Cu prosoape moi şi uleiuri pentru masaj lângă voi, oferiţi-vă reciproc un masaj erotic de sus până jos, cu atingerile potrivite. Află secretele unui masaj erotic reuşit!

Lenjerie intimă de culoare potrivită

Lunile de iarnă sunt perioada perfectă să alegi un set de lenjerie intimă din datelă sau satin de culoare roşie, albă sau în combinaţie roşu cu alb.

Ţie ce idee pentru sex iarna îţi place cel mai mult?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter