Ce greșeli faci înainte de sex și îți strică partida înainte s-o începi

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:04

Există lucruri pe care le poți face în timpul unei partide de sex și strică momentul și lucruri pe care le poți face la final și îl faci pe partener să se simtă nedorit. De asemenea, există și alte lucruri pe care le faci, fără să-ți dai seama, înaintea unei partide de sex și strică tot cheful încă de la început.
Vă certați de cum intră pe ușă
În unele momente, o ceartă face preludiul perfect pentru o partidă de sex intensă, însă nu de fiecare dată. Iar dacă tu nu faci decât să-l bați la cap din primul moment când intră pe ușă, ce chef ar mai avea mai târziu de sex? Mai degrabă s-ar pierde într-un joc pe computer sau în fața televizorului, la un meci de fotbal.
Nu participi la preludiu
Preludiul este important la începutul unei partide de sex, pentru că pregătește momentul sexului în sine. Preludiul, de asemenea, este mai important pentru femei, pentru că ele au nevoie de mai multă „pregătire”. Dar asta nu înseamnă că trebuie să lași totul în seama partenerului tău. Ca să aveți parte de un început reușit, trebuie să participați activ amândoi, pentru că este vorba de plăcerea amândurora, până la urmă.
Nu te îmbraci sexy
Chiar dacă locuiți împreună de mult timp și chiar dacă știți deja prea bine cum arătați în orice haine pe care le purtați și chiar dacă sexul a devenit o rutină, dar măcar mai faceți, asta nu este o scuză să nu te îmbraci sexy pentru iubitul tău. Gândește-te că lenjeria intimă senzuală sau o rochie transparentă ar putea fi motivația perfectă pentru partide de sex mai dese și mai bune ca până acum.
Nu îl săruți peste tot
Sigur, sărutul pe buze este cel mai erotic dintre toate, dar asta nu înseamnă că partenerul tău nu are nevoie și de atenție în alte zone. De la săruturi pe gât, pe piept, pe abdomen și până la sex oral care să facă parte din preludiul incendiar. Nu lăsa monotonia să te captiveze cu totul, fă un efort și schimbă-ți rutina!
Nu te pregătești dinainte
Pentru un bărbat este destul de ușor să se pregătească pentru o partidă de sex: un duș revigorant și este gata. Pentru o femeie, lucrurile sunt un pic mai complicate: trebuie să te epilezi pe picioare, să te aranjezi în așa fel încât să pară natural, dar totuși să arăți foarte bine, trebuie să faci duș și să scapi de orice sursă de stres din jur, ca să te poți concentra doar asupra momentului. Dar dacă lași toate aceste lucruri deoparte și nu încerci măcar să arăți mai bine, măcar câteodată, bărbatul de lângă tine s-ar putea să își ia mintea de la sex.
Nu ai lubrifiant sau prezervative
Nu este responsabilitatea bărbatului să cumpere prezervative, ci a amândurora. Dar dacă tu vrei să eviți cu orice preț o sarcină nedorită sau o boală cu transmitere sexuală, atunci nu lăsa această responsabilitate pe seama partenerului tău, ci trebuie să preiei tu controlul.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter