Gesturi secrete pe care bărbaţii le fac în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe

Există anumite gesturi pe care bărbaţii le fac în timpul sexului şi nu ne dăm seama. Cum ne-am dat noi seama atunci? Secret de serviciu!

Aşadar, ce gesturi secrete face un bărbat în timpul sexului?


Se mişcă în ritmul muzicii

Aproape fără să îţi dai seama, este destul de posibil să se mişte în ritmul muzicii sau să dea din mâini fără să îl vezi. Ai întreba ,,dar eu unde sunt” ? Eşti chiar acolo, dar dacă vă plac poziţiile cu penetrare de la spate sau cele în care tu stai deasupra, atunci are toate şansele să se strâmbe, să fredoneze ceva în gând, să dea din mâini, fără ca tu să te prinzi. Şi, dacă dansează în timp ce faceţi sex, să te ţii! Urmează o partidă de sex cu mişcări şi penetrare de zile mari!

Deschide camera de filmat

Tot într-o poziţie în care stai cu spatele la el, apasă butonul Play la camera de filmat pe care o aşezase strategic înainte ca tu să apari în camera lui. Pentru că una dintre fanteziile bărbaţilor este să se filmeze în timp ce fac sex.

Caută disperat cutia cu prezervative

Chiar dacă nu-ţi dai seama, se prea poate să fi uitat unde a pus prezervativele. Nu te mira dacă îţi aruncă o privire ţie şi o privire prin cameră sau pe lângă pat.

Se uită cât este ceasul

Şi asta din două motive: fie este curios ,,cât îl ţine”, fie îi place să vadă cum evoluează viaţa voastră sexuală ( durata partidelor de sex), fie nu îi place sexul cu tine şi este curios cât timp şi-a petrecut aşa. De ce să nu recunoaştem că se poate întâmpla şi aşa? Atât timp cât noi ne rezervăm dreptul de a numi anumiţi bărbaţi „buni la pat”, de ce nu ar face şi ei acelaşi lucru?

Îşi ,,verifică” penisul

Pentru că nu există bărbat modern pe lumea asta care să nu fie interesat de aspectul, mărimea, forma şi performanţa dotării lui din pantaloni.

Râde în mintea lui

Deşi nu este chiar un gest, îl adăugăm pe listă pentru că de multe ori un bărbat se gândeşte în timpul sexului la detalii amuzante legate de moment în sine, de vreun gest al vostru sau de vreun sunet pe care l-aţi produs.

Tu ce gesturi crezi că face iubitul tău în timp ce faceţi sex?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter