Gesturi prin care îţi dai seama ce trecut sexual are iubitul tău

De Raluca Cristea, pe

Nu putem niciodată să ne abţinem şi vrem să ştim cât mai multe despre bărbaţii noştri. Iată un truc feminin: urmăreşte-i gesturile din timpul sexului!

Mai exact, există anumite gesturi prin care îţi dai seama ce trecut sexual are iubitul tău.

Dacă nu vă sincronizaţi

S-ar putea să nu aibă prea multă experientă în ale sexului şi asta e de rău dacă nu vrea să se schimbe sau de bine, dacă se lasă ghidat de tine sau vă modelaţi unul după celălalt. Pe de altă parte este posibil să fie genul de bărbat pentru care sexul nu a contat prea mult de-a lungul timpului şi pentru care cantitatea e mai important decât calitatea.

Dacă evită preludiul

Este foarte posibil să fie obişnuit cu aventurile sexuale şi sexul ocazional. Când cunoaşte o femeie într-o seară şi tot în aceeaşi seară face sex cu ea sau când se întâlneşte cu o femeie strict pentru sex, chiar crezi că îl mai interesează detaliile preludiului?

Acum eşti tu cu el şi trebuie să îl dezveţi de obiceiul ăsta prost.

Dacă nu te lasă să îi vezi penisul

Este foarte posibil să fi avut mai multe partenere care i-au criticat dotarea masculină sau au avut ceva de comentat cu privire la penisul lui. Cert este că a prins frustrarea cum că nu ar fi suficient de bine dotat faţă de alţi bărbaţi sau că penisul lui nu are aspectul potrivit.

Dacă îi plac poziţiile sexuale cu penetrare profundă

Înseamnă că are deja ceva experienţă sexuală, îi place să jongleze cu poziţiile sexuale şi să încerce senzaţii tari în pat. Pe de altă parte, este la fel de posibil să îi placă să domine în pat şi să facă pe proful de sex.

Dacă nu se implică în timpul sexului

Aici e destul de simplu: fie trecutul lui sexual înseamnă partide de sex în care plăcerea proprie a fost pe locul 1 şi dorinţele partenerei pe locul 2, fie a fost dominat în pat de fosta parteneră, poate chiar s-a lăsat dominat de toate celelalte foste partenere.

Dacă nu te lasă să iei iniţiativa

Înseamnă că s-a obişnuit să aibă o părere destul de bună despre propria performanţă sexuală şi are greşita impresie că rolul de prof de sex îl prinde. Aşadar, nu a existat până acum o femeie în viaţa lui care să îi spună că sexul înseamnă şi egalitate. Este posibil să fie şi un bărbat dominator.

Pe de altă parte, la fel de posibil este să facă o greşeală care nu trebuie să aibă neapărat legătură cu trecutul lui sexual: din dorinţa să facă cât mai multe pentru tine, nu te lasă să faci de fapt nimic.

Iubitul tău ce trecut sexual are?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter