Cum te pierde fără să vrea

De Diana Zagrean, pe
Bărbații fac multe greșeli în relații, dar cele mai triste sunt cele pe care le fac fără să știe și fără să bănuiască. Vezi care sunt acele greșeli minore prin care te pierde fără să vrea și fără să știe că îți face rău.

Nu a învățat niciodată despre femei

Din păcate, foarte puțini oameni învață despre sexul opus la modul activ, așa cum o fac despre economie, istorie sau literatură.

Puțini oameni dedică timp și energie să se întrebe ce-i face pe partenerii lor să zâmbească sau să plângă. Cu atât mai puțin bărbații.

Este schimbător

Câți bărbați nu frâng inimi pentru că într-o zi vorbesc de însurătoare și familie cu cățel și purcel și a doua zi dispar, sau se plâng că sunt sufocați și că ei vor o relație mai lejeră, fără obligații?

Din păcate, mulți reprezentați ai sexului tare se răzgândesc în funcție de zi și de starea de spirit în ceea ce privește planurile lor de viitor în relație.

Te complimentează pentru aspect

Orice femeie se bucură pentru un compliment, mai ales dacă s-a chinuit câteva ore să-și aranjeze părul și machiajul pentru o ntâlnire.

Dar va aprecia mult mai mult dacă bărbatul observă calitățile ei interioare, spiritul ei, personalitatea unică.

Se agață de tine cu disperare

Unii bărbați se entuziasmează mai tare ca alții și asta poate speria femeile independente.

Doar pentru că au nevoie de afecțiune și atenție non stop nu ar trebui să te pună pe fugă, dar începuturile pot fi lente și treptate, sau pot fi pline de pasiune și entuziasm.

Sursa foto femeie tristă bărbat fundal: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter