Cum știi că partenerul tău este 100% toxic

De Diana Zagrean, pe
Unii bărbați pot să te vrăjească și să te amăgească și nici măcar să nu știi asta. Vezi cum știi că partenerul tău este 100% toxic, ca să poți decide în cunoștință de cauză dacă merită să rămâi într-o relație de acest fel sau nu.

Atingeri electrice

Știi că ceva nu este în regulă cu partenerul tău atunci când fiecare atingere sau partidă de sex dintre voi este efectiv electrică. Dacă te simți mereu ca pe ace în prezența lui, înseamnă că sentimentele pozitive sunt mai mult senzații și nu vor dura.

Nu ai voie să te simți bine

Dacă partenerul tău te critică mereu și te face să te simți ciudat pentur cele mai normale obiceiuri, poate că este toxic pentru tine.

Nu știai că nu ai voie să te distrezi? Că râzi prea tare? Că deranjezi cu energia ta? Că fericirea ta îi incomodează pe alții? Vezi cât de absurde sunt argumentele lui?

Toxic la propriu

Dependența ta de el este bolnăvicioasă și chiar dacă îți este rău fizic de la toxicitatea lui, vii mereu să mai ceri o porție.

Oamenii toxici sunt adesea la fel de atractivi ca drogurile și este foarte greu să îi scoți de la inimă, chiar dacă îți fac rău.

Seamănă cu unul dintre părinți

Chiar dacă nu vrei să recunoști, partenerii toxici au cel puțin trei lucruri în comun cu unul din părinții tăi. Este o teorie dezbătută îndelung și lansată de Sigmund freud, că ne căutăm parteneri asemănători părinților noștri și că abuzurile din copilărie sunt adesea căutate în relațiile adulte. Din păcate este de multe ori adevărat în cazul partenerilor toxici.

Sursa foto cuplu îndrăgostiți: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter