Cum să te desparți drăgăstos de el

De Diana Zagrean, pe
O despărțire de cineva la care ții, dar cu care nu mai poți continua în aceeași direcție poate fi dureroasă pentru el și greu de explicat pentru tine. Nu trebuie să închei o relație frumoasă, dar nepotrivită cu scandal sau lacrimi. Vezi cum să te desparți drăgăstos de el.

Asumă-ți responsabilitatea

Dacă tu ești cea care a luat decizia să vp despărțiți, este normal să îți asumi responsabilitatea pentru decizie. Dar nu uita să-ți asumi și greșelile față de el. Nu da vina pe el pentru tot ce nu a mers și nu încerca să-l faci să se simtă responsabil pentru durere sau pentru despărțire.

O relație se petrece între doi oameni, cu multe sentimente, senzații și idei. Nu întotdeauna toate acestea se potrivesc. Asta nu înseamnă că este vina cuiva. Uneori, relația pur și simplu nu mai merge.

Fii calmă și caldă

Nu trebuie să uiți nicio secundă că la început vă iubeați. Atunci când v-ați cunoscut și ați pornit la drum împreună, scopul lui și scopul tău era unul singur: ca relația să meargă, să vă iubiți și să fiți iubiți.

Doar pentru că acum viitorul nu vă mai duce în aceeași direcție nu înseamnă că trebuie să fii dură, sau să uiți momentele bune și amintirile frumoase.

Vorbește clar și răspicat

Nu te lăsa copleșită de emoții și sentimente. Dacă știi că este dcizia corectă, nu ai de ce să transformi momentul într-o dramă sau telenovelă.

Dacă vorbești clar și răspicat și explici motivele pentru care viitorul vostru nu poate fi împreună, nu are ce să meargă prost.

În plus, un om care primește o veste proastă, fie ea și previzibilă, anunțată sau așteptată, nu are nevoie de lacrimi de părere de rău, ci de cineva care să fie stăpân pe situație și calm.

Arată-i respect și lui și relației

Doar pentru că nu mai vrei să fiți împreună nu înseamnă că în trecut nu ai vrut. Arată-i respect și nu uita să menționezi că iubirea a existat, dar nu mai este intensă, nu mai există, sau poate nu este de ajuns.

Nu te eschiva după motive puerile și nu încerca să ”îndulcești” situația. Până la urmă sunteți doi oameni maturi și vaccinați, care nu aveți nimic de împărțit și nimic de datorat.

Sursa foto cuplu despărțire: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter