Învaţă cum să îţi muşti erotic partenerul!

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 11:56

Ai experimentat deja plăcerea de a săruta şi de a fi sărutată pe ureche, gât sau sfârcuri. Ce-ar fi să ştii cum să muşti erotic?

Dacă vrei să îl vezi topit de plăcere, foloseşte-ţi dinţii uşor în timpul preludiului şi nu numai. Surprinzător, corpul reacţionează la durerea moderată la fel cum reacţionează la o atingere sau un sărut cu limba. Combină plăcerea cu durerea, domină sau lasă-te dominată cu muşcăturile erotice!

 

De ce să muşti erotic?


Pentru că vrei să îl exciţi sau pentru că eşti atât de excitată încât aşa îţi manifeşti energia sexuală. Oricum ar fi, o să îi placă atât timp cât nu exagerezi. Chiar urmăreşte-i reacţiile.

 

Unde să muşti şi să fii muşcată?

Senzaţia că eşti muşcată sau a lui atunci când îl muşti poate fi chiar mai intensă decât sărutul şi categoric participă la excitaţia sexuală. Ai grijă cât de tare îl muşti, în funcţie de zonă: buze, ureche, gât, sfârcuri, fese, şolduri, scrot sau penis. Mai ales dacă vă place să faceţi sex sălbatic sau vă plac practicile sadomasochiste, muşcăturile erotice sunt categoric un atu pentru tine.

Semnele unei muşcături


Unele cupluri nu au nicio problemă în a-şi lăsa ,, semne de dragoste” pe corp, în locuri mai mult sau mai puţin vizibile. Dar, dacă unul dintre voi sau amândoi aveţi joburi drastice sau lucraţi zilnic cu oamenii şi semnul este pe gât sau pe mână de exemplu, atunci chiar nu este în regulă. Dacă vă place să vă lăsaţi mici semne, măcar lăsaţi-le în locuri ştiute doar de voi doi.

2 lucruri pe care trebuie să le faci când muşti erotic


Atacă cu pasiune zonele erogene ale iubitului

Începe cu lobul urechii, pe care îl muşti uşor şi îl săruţi cu limba. Coboară pe gât, sărută-l şi muşcă-l uşor usor în zona dintre gât şi umăr. Pe piept doar sărută-i cu limba sfârcurile şi evită pentru început să le şi muşti. Coboară şi sărută-l pe abdomen şi pe coapse şi ocupă-te de zona intimă, chiar fără să îi faci sex oral. Doar muşcă-i scrotul şi penisul, atenţie, cu buzele, nu cu dinţii!

Nu te concentra pe aceeaşi zonă

Dacă vrei să-i prelungeşti şi să-i intensifici plăcerea, mişcă-te inteligent. Nu săruta/muşca mai mult de 10 secunde aceeaşi zonă erogenă decât dacă iubitul tău îţi cere asta pentru că îl excită foarte tare.

2 lucruri pe care să nu le faci când muşti erotic

Nu muşca oriunde şi oricum

Oricât de mult i-ar plăcea iubitului tău să îl săruţi apăsat sau să îl muşti erotic, nu face asta oriunde, oricând şi oricum. În primul rând, muşcă uşor şi sărută doar zonele erogene. Fă asta când sunteţi doar voi doi şi momentul are o oarecare încărcătură sexuală. Nu apăsa foarte tare pentru că rişti să îi provoci o durere care anulează orice nivel de excitaţie sexuală.

Nu scoate sunete ciudate

Nu îl face să se simtă ca un os bun de mestecat, nu ţipa şi mai ales, nu încerca să imiţi vreun animal din junglă ca să îţi evidenţiezi poftele carnale şi instinctul animalic.

Cum ţi se par muşcăturile erotice?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter