12 paşi pentru a fi mai fericită

De Unica.ro, pe

Nu fi deprimată de sosirea toamnei. Sunt clipe în care oboseala se adună, ploaia te deprimă, totul e gri. Încearcă să iesi din această stare. Sunt lucruri mărunte pe care le poţi face şi care te ajută să fii, din nou, fericită.

Uneori, fericirea atârnă de 1 incruri mărunte, pe care tu însăţi le poţi influenţa Nu le lăsa să-ţi scape printre degete.

lată cum poţi avea o toamnă perfectă

1. Nu te gândi la probleme

Ieşi la plimbare într-un loc liniştit, limpezeşte-ţi gândurile, de fapt lasa-le sa zboare. Nu te gândi nici la problemele de la lucru, nici la cele de acasa. Ai tot restul timpului pentru a face asta. Acum încearca sa stai doar cu tine însaţi şi sa te scuturi de griji şi de gânduri. Liniştea îţi va prinde bine.

2. Mergi la coafor

Daca te-ai plictisit cu aspectul tau actual e timpul de o schimbare. Fa-ţi o programare la coafor sau la cosmetica. Daca înca nu eşti pregatita pentru o schimbare majora, micile modificari te vor face sa araţi mai îngrijită, iar asta este cel mai important. Simte-te frumoasa în pielea ta şi nu uita ca izvorul frumuseţii se afla în personalitate şi în starea ta de spirit. Prin urmare, fii mereu optimista!

3. Decorează-ţi căminul

Reamenajează un colţişor de locuinţă. Dacă dispui de putini bani, poţi schimba
câteva elemente de decor,poţi cumpara nişte pernuţe, lumânarele sau un tablouaş nou. Daca nu, rearanjarea pieselor de mobilier va da cu siguranţa rezultate. Muta fotoliul din locul în care se afla, schimba locul mesei, joaca-te cu toate alternativele posibile şi pe care spaţiul ţi le permite. Astfel, vechea ta locuinţa va recapata un aer de prospeţime.

4. Încearcă să ajungi la unison cu tine însăţi

 Analizeaza-ţi comportamentul din ultima vreme, trage linie şi vezi care sunt faptele de care eşti mândra şi care sunt cele pentru care îţi pare rau. Pune-te în acord cu tine însaţi şi propune-ţi sa îţi valorifici mai mult calităţile şi sa nu repeţi din greşeli. Fii tu prima care are încredere în tine!

5. Acorda mai mult timp familie tale

Faceţi ceva ce nu aţi mai făcut de mult! Ieşiţi împreună şi simţiţi-vă bine cu toţii. Fiecare are nevoie de atenţie, chiar şi în relaţiile strânse cum sunt cele de familie. Acum este momentul să le reaminteşti celor dragi cât de mult îi iubeşti şi să redescoperi cât de frumos poate fi timpul petrecut împreună.

6. Profită de fructe şi legume

Adoptă un regim aii mentar care să te scoată din amorţeala. Profita de toate fructele şi legumele de toamnâ şi alimentează-ţi organismul cu vitamine şi substanţe hrănitoare. Găteşte în tandem cu sezonul şi încearcă reţete noi. Fericirea trece, după cum se spune, prin stomac.

7. Nu fi obsedată de cântar!

Nu fi obsedata de cântar! Sănătatea ta este mai importanta decât orice altcei iar silueta contează doar în măsura în care îi acorzi importanţă. Indiferent câte kilogra în plus ai avea, caută să te si bine în pielea ta. încearcă să nu te compari cu vedetele de televizor sau cu fotomodelel. Frumuseţea nu are dimensiu standard.

8. Înnoieşte-ţi garderoba!

Cumpără-ţi ceva ce ţi-ai dorit de mult timp sau care se potriveşte anotimpului. Te vei simţi mai frumoasă şi mai sigură pe tine. Nu trebuie să fie o investiţie mare, ci o investiţie cu cap. Hainele sunt menite să te pună pe tine în valoare, nu să fie ele centrul atenţiei. în primul rând trebuie să îţi vină bine, iar abia apoi să fie la modă.

9.Alunga melancolia!

Trăieşte toamna cu toată fiinţa! Fiecare anotimp are farmecul lui, dar toamna este, prin natura sa, romantică si melancolică, Toamna marchează un sfârşit, dar unul provizoriu. Bucură-te de vreme, de peisaje, de toată frumuseţea acestui sezon schimbător. Bucură-te de cei din jur şi de tine. Fii tu elementul plin de viaţă al acestei toamne!

10. Gândeşte pozitiv!

Alungă gândurile pesimiste. Viaţa ţi-a arătat până acum că nu există situaţie lipsită de rezolvare. Orice s-ar întâmpla şi oricât de tulburi ar fi problemele ce e încearcă, ai încredere că vei găsi soluţii la ele. Repetă-ţi că va fi bine şi nu deznădăjdui. Uneori salvarea vine de unde nici nu te aştepţi. Alteori, a o vedea este doar o problemă de perspectivă.

11. Reînnoada legatura cu prietenii vechi

Reînnoadă relaţii cu prieteni şi cunoştinţe vechi. Sună sau vizitează persoanele cu care nu ai mai luat de mult legătura, dar care ţi-au ră mas în suflet. Acestea vor fi plă cut surprinse de gestul tău, iar asta îţi va da şi ţie o stare de bine.

12. Nu lasa pe mâine ce poţi face azi

Există probleme a căror rezolvare o tot amâni şi nu îţi poţi face niciodată suficient timp pentru ele. Cu toate acestea, cu fiecare întârziere, simţi că pierzi controlul şi orice mărunţiş care se adaugă la grijile tale zilnice ia amploare. Chiar dacă ţi se pare greu, dedică-ţi o zi întreagă, ia-ţi liber de la serviciu, fă o listă cu toate problemele şi încearcă să le rezolvi. Vei avea un extraordinar sentiment de mulţumire atunci când vei scăpa de ele. Te vei simţi mai liberă.

Bucura-te în fiecare zi de ceea ce ai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter