Cum îţi dai seama că te întâlneşti cu un bărbat însurat

De Diana Zagrean, pe
Bărbaţii însuraţi care vor o aventură sunt pe toate drumurile şi atunci când o femeie bănuieşte ceva, de multe ori are dreptate. Dacă ai bănuieli că te întâlneşti cu un bărbat însurat, citeşte mai jos câteva indicii clare că ai dreptate.

Are o urmă pe degetul inelar

Dacă degetul inelar de la mâna stângă a bărbatului cu care te vezi are o urmă mai deschisă la culaore, sau dacă pielea pare mai subţire şi bătătorită unde ar veni o verighetă, poţi să fii foarte atentă. Dacă recunoaşte că a fost însurat mai demult, sau spune că este divorţat, poţi să te relaxezi, dar nu uita să fii atentă şi la alte semne.

Te sună numai din oraş

Sau din parc, sau de la magazin, sau dintr-un bar, unde este cu băieţii, sau de la spălătorie. Niciodată de acasă sau de la serviciu. De asemenea, dacă te roagă să nu-l suni după ora 18, sau insistă că la el este dezordine şi nu poţi veni în vizită, ceva este în neregulă.

Are mereu treabă în weekend

Dacă nu este niciodată disponibil de Sărbători şi în weekenduri, s-ar putea să aibă obligaţii de familie. Indiferent de scuze, tot ar trebui să fie liber de la muncă şi fără drumuri urgente într-o sâmbătă şi dacă insistă, este clar că minte.

Nu-i cunoşti prietenii şi familia

Dacă sunteţi împreună de mult timp, dar nu i-ai cunoscut nici prietenii, nici vreun membru al familiei, poate că te ţine secretă, pentru că eşti a doua femeie din viaţa lui, nu prima.

Sursa foto bărbat înşală: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter