Cum faci sex cu un bărbat mai puţin experimentat

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:48

Deşi majoritatea bărbaţilor au suficientă experienţă sexuală cât să se descurce cel puţin onorabil în pat, există şi bărbaţi fără experienţă.

Sau, cu mai puţină experienţă sexuală decât femeia cu care au o relaţie. Dacă şi tu eşti una dintre acele femei, sunt anumite lucruri pe care nu trebuie să le uiţi şi pe care trebuie să le pui în practică ca să eliberezi energia sexuală a bărbatului tău.

Şi nu uita că, până la urmă, nu toţi bărbaţii au aceleaşi preferinţe în pat deci, trebuie să eviţi să te raportezi la cel dinaintea lui sau să îi compari.

Sărutul care promite

Oferiţi-vă timp pentru o sesiune de petting (sex fără penetrare) în care să vă sărutaţi şi să vă mângâiaţi fara o limită sau o tehnică sexuală în minte. Sunteţi doar voi doi. Iar tu, pentru că ai o ,,misiune” ceva mai specială, sărută-l în zonele erogene ascunse pe care cu siguranţă femeia dinaintea ta le-a ocolit.

Evită-i zona intimă pentru început. Este mai important să îl exciţi şi să-l provoci. Când îl săruţi, mai ales pe gură, sărută-l cu limba şi fă mişcări circulare cu vârful limbii.

Dă-i o mână… de ajutor

Foloseşte-ţi mâinile ca să îi cunoşti corpul şi mai bine. Este un serviciu pe care ţi-l faci ţie însăţi dar care pentru el înseamnă mai mult curaj să experimenteze şi să se exprime sexual.

Cu ulei de masaj în palme, plimbă-ţi mâinile pe umeri, apoi pe piept, apasă când masezi şoldurile şi coboară apăsând circular pe coapse. Masează-i genunchii şi zona din spatele lor, apoi desfă-i puţin picioarele. Masează-i interiorul coapselor, plimbă-ţi degetele în zona pubiană şi abia la sfârşitul masajului atinge-i penisul.

Nu îl critica

Orice ar încerca în pat cu tine, nu îl critica. Lasă-l să îţi exploreze corpul oricum îi place şi, dacă vrei să îi sugerezi unde îţi place să fii atinsă, ia-i mâna şi pune-o acolo. Poate că ţi se pare ciudat, dar până la urmă, singurul mod în care se poate învăţa ceva, chiar şi sexul, este prin practică.

Dacă te întreabă cum te simţi, răspunde-i sincer şi pune şi tu întrebări. Ideea este să găsiţi idei noi pentru sex, prin comunicare.

Penetrare, dar cu răbdare

Pentru că, evident, preludiul nu durează o veşnicie, trebuie din nou să ai răbdare şi să îl laşi, ba chiar să-i sugerezi să te penetreze încet, să vă bucuraţi pe îndelete de fiecare etapă. Ca să aduci şi mai multă siguranţă şi pasiune, şopteşte-i la ureche cum te face să te simţi.

Poziţii sexuale, tehnici şi jocuri erotice

În primele voastre partide de sex rezumă-te la poziţiile sexuale clasice, potrivite ca să vă cunoasteţi sexual. Apoi, sugerează-i câte o poziţie sexuală nouă de fiecare dată. La fel trebuie să faci şi cu jocurile erotice.

Arată-i că sexul este cea mai intensă experienţă în doi! E imposibil să nu-l aprinzi!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter