Cum face sex cu tine în funcţie de lenjeria intimă pe care o porţi

De Raluca Cristea, pe

Trebuie să-ţi alegi cu mare grijă lenjeria intimă pentru că îi spune multe despre tine şi, mai ales, îl face să se gândească cum o să facă sex cu tine.

De ce anume trebuie să ţii cont? De culoare, formă şi material!

Forma sau tipul de lenjerie intimă

S-a tot vorbit despre lenjeria intimă vintage, mai precis, sutienul fin dar în linii simple şi slipul cu talie înaltă. Dacă vrei să porţi, trebuie să fii atentă la două detalii: slipul să fie din satin şi dantelă şi să păstreze perfect linia corpului. Dacă porţi o astfel de lenjerie intimă, va şti că vrei să îţi pui formele în evidenţă şi va fi atent la preludiu, sărutându-ţi şi mângâindu-ţi corpul.

Se pare că nu dai greş niciodată cu o pereche de bikini care îţi scot formele în evidenţă. Sunt alegerea perfectă între confortul tău şi impresia bună pe care trebuie să i-o faci. Îţi va oferi o partidă de sex cu poziţii sexuale clasice şi jocuri erotice pasionale.

Şi, arma secretă cu care câştigi războiul sexual este setul de lenjerie intimă cu sutien sexy şi slip tanga. Ce bărbat nu este înnebunit după tanga? Trebuie doar să ai grijă să nu devii vulgară alegând un slip ca o aţă, la propriu. Când te vede îmbrăcată aşa, nu poate să facă sex decât total, cu jocuri erotice şi poziţii sexuale îndrăzneţe. Asta pentru că are lângă el o femeie care nu se sfieşte să îşi arate formele şi sexualitatea!

Materialul şi culoarea lenjeriei intime

Surprinzător, bărbaţilor nu le mai place culoarea roşie. De fapt, nu se ştie dacă le-a plăcut vreodată prea mult sau a fost doar o idee din filme. Cert este că albul le place în ultimul timp şi nu o să dai greş cu un set fin de lenjerie intimă albă. Ce alte culori mai preferă bărbaţii? Negru, beige, grena şi mai ales, nude (într-o nuanţă cât mai apropiată pielii tale).

Aşadar, dacă porţi lenjerie intimă în culori intense (negru, grena, bleumarin) va şti că eşti o femeie sigură pe tine şi va face sex pasional, implicat. Dacă porţi nuanţa alb, va face sex romantic, iar dacă porţi nuanţa beige sau nude va face sex tandru, cu răbdare.

Mergi mereu la sigur cu satin, dantelă şi broderii. Dacă sunteţi un cuplu îndrăzneţ sau vă plac tehnicile sadomasochiste şi de bondaj, alege lenjerie intimă din piele sau piele întoarsă. În nopţile pasionale, evită bumbacul!

Ce să eviţi

Dacă nu vrei să-i strici cheful de sex şi nici să-i faci o impresie greşită, trebuie neapărat să eviţi:
– slipul tip boxer, cu bustieră sau maiou, pe care mai bine le laşi pentru o situaţie non sexuală. Nu ai vrea să omori pasiunea cu un slip băieţesc;
– seturi de bumbac în culori copilăreşti (roz, verde, galben, portocaliu);
– funde, pietre aplicate, culori ţipătoare;

Tu ce fel de lenjerie intimă foloseşti? Aştept să o lauzi şi să ne dai idei!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter