Cum să îţi ascunzi defectele în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe

Suntem mai critice decât bărbaţii la adresa propriului corp şi mult mai atente cum arătăm în timpul sexului. Sunt sigură că vrei să afli cele mai bune metode să…
… îţi ascunzi defectele când faci sex!

Defectele, imaginare sau nu, strică pofta de sex a fiecărei femei la un moment dat. Dacă ştii şi tu cum este, află de mai jos metode ca să îţi ascunzi inteligent imperfecţiunile fizice!

Încearcă poziţii sexuale noi

O poziţie sexuală foarte bună pentru a-ţi ascunde o mare parte din defectele fizice este poziţia tip ,,doggy style” şi de fapt, orice poziţie sexuală în care iubitul te penetrează de la spate. Aşa îţi poţi ascunde imperfecţiunile sânilor, abdomenului şi coapselor. Pe acestea din urma le va avea în vedere doar pentru a impune ritmul şi, oricum, pielea de pe coapse este suficient de întinsă pentru a nu-ţi vedea micile defecte.

O altă poziţie sexuală perfectă pentru a ascunde defectele este cea în care tu stai întinsă pe spate, cu şoldurile pe marginea patului, iar partenerul te penetrează stând în genunchi, pe podea. Sânii sunt întinşi, abdomenul nu face colăcei, celulita este ascunsă. Acelaşi efect îl obţii şi în poziţia misionarului, dacă ridici braţele şi te laşi legată.

Schimbă tipul de lenjerie intimă

Ştiu, ai zile în care îţi găseşti confortul într-un tricou larg şi o pereche de pantaloni scurţi. Dar nu asta este îmbrăcămintea potrivită pentru alt tip de confort… cel oferit de o partidă de sex cu iubitul tău. În plus, dacă alegi vestimentaţia potrivită, poţi să îţi ascunzi defectele şi chiar să îi stârneşti pofta de sex!

Mergi la un magazin de lenjerie intimă şi probează mai multe modele: dacă ai sânii mari, alege sutiene fără push up; dacă ai sânii mici, alege sutiene cu perniţe de silicon sau push-up; dacă vrei efectul de sâni rotunzi şi sexy, alege sutienul cu cupa decupată. Slipul, deşi nu îl poţi proba, trebuie să fie potrivit şoldurilor tale, având grijă să nu pară că le măreşte.

Preia şi tu controlul

Schimbaţi rolurile şi preia controlul partidei de sex. Alege poziţiile sexuale în care tu stai deasupra şi mişcă-ţi braţele: mângâie-te prin păr sau pe sâni, mişcă-le pe corpul iubitului tău. Tactica 100% anti defecte: îl innebuneşti dacă te laşi pradă senzaţiilor, cu mâinile sprijinite pe gambele lui, spatele arcuit şi capul lăsat pe spate.

Tonifiază-ţi corpul!

În fiecare zi fă câteva serii de exerciţii fizice pentru abdomen, fese şi picioare. Este un obicei uşor de respectat care aduce 5 mari beneficii pentru viaţa ta sexuală: rezişti mai bine la efort, te bucuri de hormonii bunei dispozitii, îţi tonifiezi musculatura, scapi de complexe şi mai ales, poţi să încerci poziţii sexuale noi, prin fitnessul erotic!

Nu uita că unele defecte sunt doar în mintea ta sau, dacă există, tinzi să le exagerezi. Defecte care ţie îţi par evidente, este posibil ca el nici să nu le observe! Bărbaţii nu sunt obsedaţi de detalii, aşa cum, trebuie să recunoaştem, sunt femeile!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter