Ce spun despre tine jocurile erotice care îţi plac

De Raluca Cristea, pe

Nu cred că există cuplu care să nu fi încercat jocuri erotice şi care să nu aibă vreo pasiune pentru unul în mod special. Uneori…

… încerci jocuri erotice chiar fără să îţi dai seama! Pentru că fac parte din plăcerile tale, înseamnă că spun ceva despre tine. Dar ce anume?

Adevăr sau provocare?

Dacă îţi place jocul ăsta, înseamnă că vrei să experimentezi şi să ştii totul despre iubitul tău. Nu prea te dai la o parte de la provocări, indiferent de ce gen ar fi dar asta doar când eşti pe teren sigur şi, atunci când eşti convinsă că el este partenerul potrivit, te implici total şi aştepţi acelaşi lucru din partea lui. La începutul vieţii voastre sexuale eşti puţin timidă dar îţi revii rapid şi chiar îţi uimeşti partenerul.

Poker pe porunci?

Eşti sexy, curajoasă şi implicată. Nu te sfieşti să te dezbraci în faţa iubitului tău şi, chiar dacă ai anumite complexe, le ascunzi cu lenjeria intimă potrivită. Îţi place să fii admirată de publicul masculin tocmai pentru că asta stârneşte gelozia iubitului şi te incită, te face să te simţi femeie. Eşti o parteneră sexuală plăcută, uneori cu tendinţe de dominare. Multe dintre femeile amatoare de jocuri erotice cu porunci nu se dau la o parte de la sex oral.

Sex cu roluri şi costume?

Categoric, iubitul tău nu se plictiseşte niciodată cu tine. Ai imaginaţie cât pentru amândoi, eşti deschisă la noutăţi sexuale. Unele dintre femeile amatoare de roluri în timpul sexului sunt amatoare şi de tehnici sadomasochiste şi de bondaj, ceea ce nu este rău dacă respecţi limitele stabilite împreună cu iubitul. Sigur îţi place să îţi legi partenerul cu cătuşe sau eşarfe. Îţi place să te dezbraci în faţa iubitului, faci din sex cea mai plăcută activitate în 2 şi uneori, chiar te dedublezi intrând perfect în pielea personajului din timpul sexului. Îţi plac poziţiile sexuale cu penetrare intensă.

Poveşti erotice?

Dacă îţi place să inventezi poveşti erotice, faţă în faţă cu iubitul, la telefon sau prin email, înseamnă că nu te dai la o parte de la nimic în timpul sexului şi faci o artă din a-ţi excita iubitul. Să vorbeşti murdar în timpul sexului nu este o noutate pentru tine, la fel nici masturbarea reciprocă sau sexul oral. Vrei să te asiguri că iubitul depinde de tine, emoţional şi sexual. Statutul de femeie bună la pat te excită. Te tentează ideea de sex în public sau în locuri mai puţin ,,folosite” pentru sex.

Masaj erotic?

Este un joc erotic preferat la orice vârstă, dar, dacă îţi place în mod special, înseamnă că faci sex cu răbdare, implicată şi atentă la gesturile tale dar şi ale iubitului. Îţi place să îl descoperi pas cu pas şi ai aceleaşi aşteptări de la el. Eşti romantică, adeptă a relaţiilor de lungă durată şi mai rar se întâmplă să faci sex fără să ai şi ceva sentimente. Acorzi mare atenţie preludiului, zonelor erogene şi poziţiilor sexuale confortabile.

Ţi se potriveşte descrierea?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter