6 lucruri pe care le obţii de la iubitul tău prin şantaj sexual

De Raluca Cristea, pe

Şantajul sexual are multe forme. Despre cea mai nevinovată afli astăzi mai multe. Mai precis, cum foloseşti şantajul sexual ca să obţii ceva de la iubitul tău.

Spuneam despre şantajul sexual că are mai multe forme. Poţi fi şantajat sexual cu o experienţă sexuală din trecut care acum ţi-ar putea face probleme, la fel cum poţi fi şantajat sexual de partenerul tău că faceţi sex cum vrei tu dacă îi faci sex oral, de exemplu.

Dar, există şi forma simpatică, nevinovată de şantaj sexual în care tu îi promiţi un joc erotic, o anumită poziţie sexuală sau îl faci să se gândească la sex în timp ce îi spui ce ai nevoie de fapt de la el. Da, ştiu, suntem rele! Dar ne place!

Sunt 6 lucruri pe care le poţi obtine prin şantaj sexual.


Să îşi cumpere haine noi care îţi plac foarte mult

Are aproape aceleaşi haine de câţiva ani încoace, norocul este că le combină cum trebuie. Deci, cum îl convingi să-şi cumpere haine la modă dar pe care nu le poartă pentru că nu are curajul să iasă din stilul vestimentar pe care îl are de ani de zile? Îi spui să mergeţi să îşi cumpere nişte haine pe care le-ai văzut pentru el şi, dacă îi vin bine, o să primească un premiu noaptea pentru că te-a ascultat.

Emisiunea preferată la tv

Când el vrea să se uite la sport, de obicei la fotbal, tu vrei să vezi emisiunea preferată. Cum îl convingi? Îi promiţi că, dacă te lasă să te uiţi, o să fie răsplătit cu un masaj erotic.

Să facă el curat

Pentru că te mai plictiseşti şi tu de şters praful, dat cu aspiratorul, etc. Roagă-l să facă el curat astăzi şi în schimb o să înveţe un joc în doi foarte interesant. Bineînţeles, este vorba de un joc erotic.

Să cumpăraţi împreună haine pentru tine

Îl şantajezi mai întâi spunându-i că vrei să fii frumoasă pentru el, apoi îl rogi să meargă cu tine la shopping. Trebuie să meargă pentru că ai nevoie de companie, de o părere pertinentă şi ştii că nu are răbdare să colinde din magazin în magazin, dar diseară… Diseară o să-i faci plăcerea să încercaţi două poziţii noi la care te gândeşti de ceva timp.

Cheile de la maşină

Când nu prea te lasă să îi conduci maşina, pentru că nu ai experienţă sau pentru că ai avut deja un episod neplăcut cu draga lui achiziţie, şantajează-l şi spune-i că nu mai faci sex o săptămână dacă nu te lasă să dai câteva ture cu maşina.

Să alegi tu locaţia pentru ieşirea de weekend

De obicei, alegeţi împreună locaţia unde vă petreceţi weekendul dar acum te-ai gândit de mult timp la un loc anume, nu ştii sigur dacă i-ar plăcea dar trebuie neapărat să îl convingi. Spune-i că acolo o să faceţi cel mai bun sex de până acum şi de asta eşti sigură!

Tu îţi şantajezi sexual iubitul?

Foto: Shutterstoc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter