Ce fel de iubită eşti în funcţie de cum faci sex oral

De Raluca Cristea, pe

Sunt o mulţime de lucruri care te definesc ca om şi poate la fel de multe cele care fac din tine o iubită desăvârşită. Sexul oral are şi el un cuvânt de spus

Mai exact, felul în care îi faci sex oral iubitului spune ceva despre ce fel de iubită eşti!

Dacă faci din sexul oral un preludiu

N-ar trebui să fie o surpriză pentru tine că sexul oral poate fi preludiul perfect pentru o partidă de sex pe măsură. Secretul este să nu dureze mult şi să îl combini cu atingerea zonelor erogene. Dacă eşti una dintre femeile cărora le place să facă iubitului sex oral în timpul preludiului, înseamnă că eşti o iubită atentă la nevoile partenerului, îţi place să îl faci să se simtă bine şi uneori, laşi de la tine pentru plăcerea lui.

Dacă partida de sex înseamnă doar sex oral

Sunt femei atât de excitate în timp ce îi fac iubitului sex oral, încât ajung la orgasm şi practic, sexul oral este partida de sex în sine. Dacă eşti una dintre ele, înseamnă că eşti o iubită vulcanică, foarte pasională şi imprevizibilă. Dacă vă place poziţia sexuală 69 şi vă faceţi sex oral reciproc, înseamnă că eşti o iubită care vrea egalitate în pat. Oferi şi aştepţi să primeşti cel puţin acelaşi lucru, indiferent că este vorba despre sex sau relaţia în sine.

Dacă îi faci sex oral repede

Înseamnă fie că nu prea îţi place să faci asta ( dacă faci din obligaţie, renunţă imediat), fie că eşti atât de nerăbdătoare încât nu îţi place să te concentrezi prea mult asupra plăcerii orale când mai sunt atâtea lucruri de încercat. Deci, fie eşti o iubită să zicem, supusă, căreia îi este teamă ca partenerul să nu se simtă bine lângă ea, fie eşti o iubită care face sex total şi încearcă orice în pat.

Dacă sexul oral nu înseamnă doar penis

Şi aici mă refer dacă îţi place să îţi stimulezi oral partenerul în toată zona intimă: penis, scrot, prostată.  Dacă faci asta, eşti genul de iubită de care un bărbat chiar nu se poate plânge. Fără să te complici prea tare, reuşeşti să îl faci să se simtă bărbat şi în timpul sexului şi în viaţa de zi cu zi.

Concluzia?

Dacă îţi place să faci sex oral, fără nicio constrângere la mijloc, atunci felicitări! Probabil că iubitul tău este mândru de tine în pat. Dacă nu îţi place, este alegerea ta, perfect logică. Şi, dacă nu ai încercat încă, gândeşte-te dacă ţi-ar plăcea!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter