Partidele scurte de sex sunt cele mai satisfăcătoare

De Stela Moisescu, pe

Sexologii ne avertizează că partidele lungi de sex nu ne aduc satisfacţia! După aproximativ 45 de minute majoritatea femeilor încep să aibă probleme de lubrifiere,…
… aşa că penetrarea cauzează iritaţii şi durere.

În plus, partidele mai lungi de 30 de minute cresc riscul de infecţii ale tractului urinar, din pricina infectării uretrei. Unde mai pui că o oră de sex sigur te va extenua fizic şi, în unele cazuri, îţi va provoca dureri şi febră musculară.

Doctorul Eric Corty susţine că sexul satisfăcător nu ţine întreaga noapte!

Chiar şi 45 de minute sunt de prisos, căci apar deja primele semne de oboseală, care inhibă excitarea, explică specialistul.

Partida ideală durează între 7 şi 13 minute!

Cel mai recent studiu anunţă că o partidă de sex ce ţine doar 3 minute poate fi exact lucrul de care ai nevoie!

Potrivit unui alt sondaj, durata ideală de la prima penetrare până la ejaculare, este cuprinsă între 7 şi 13 minute, sondaj la care au răspuns ambele sexe. Respondenţii au catalogat sexul de 1 minut sau două ca fiind prea scurt, iar pe cel de 10 până la 30 de minute ca fiind prea lung.

Făcând o medie între răspunsuri s-a ajuns la concluzia că durata ideală a actului sexual este încadrată între 7 şi 13 minute.

Studiul recent a demonstrat însă că o partidă mai scurtă, de doar 3 minute, are efecte benefice asupra femeilor!

Sexologul Wendy Trainor confirmă durata optimă a actului sexual între 7 şi 13 minute, dar pune accent pe faptul că preludiul este o activitate fără limite. Important este să începeţi partida de sex fiind pregătiţi fizic şi mental.

„Având în vedere că doar 30% din femei pot avea orgasm în timpul penetrării, accentul nu ar trebui să se pună pe cât durează actul sexual, ci pe ce se întâmplă înaintea lui”, spune Trainor.

Dă click şi află ce fel de preludiu îţi aduce satisfacţia în pat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter