5 situaţii în care femeile au voie să înşele

De Adina Radu, pe

Cine nu s-a aflat cel puţin o dată în faţa tentaţiei de a înşela? Ca să nu îţi mai faci procese de conştiinţă, iată mai jos cinci scenarii în care infidelitatea devine permisă.

1. Când el te-a înşelat primul

Dulcele gust al răzbunării… nu este tocmai cea mai înţeleaptă reacţie pe care să o adopţi atunci când, trădată şi îndurerată, afli de gestul lui infam. Dar dacă te mai gândeşti o dată, în locul unei scene melodramatice cu crize de gelozie şi vărsări de lacrimi sau spart de farfurii, plata cu aceeaşi monedă poate fi mai mult mai izbăvitoare pentru amândoi.

În cazul în care te decizi să îl ierţi, acum este momentul să îţi consolidezi propria autoritate în cuplu şi să îţi „negociezi”, pe baza culpabilităţii lui, anumite avantaje, cum ar fi „ochi pentru ochi, dintre pentru dinte”.

2. Când meseria ta o cere  

Ar fi absurd să ne gândim că actorii şi-au urmat pasiunea pentru a cunoaşte cât mai mulţi parteneri pe platoul de filmare. Dar în sinea lor cu siguranţă se simt privilegiaţi.

Nimeni nu poate şti, cu atât mai mult Justin Theroux, dacă Jennifer Aniston a pus şi ceva sentimente când a profitat de pacienţii ei în „Horrible Bosses”.

3. Când eşti sigură că el nu va afla niciodată

Nu este cazul să ne dăm drept victime neprihănite. Şi femeile pot fi la fel de bune promotoare în orice îşi propun, doar că, la fel ca în oricare alt domeniu, este nevoie de puţin curaj, spirit de aventură şi un strop de nebunie. …Era să uităm de discreţie!

În fond, toată lumea are secrete.

4. Când flirtezi… puţin mai mult

Practic, flirtul nu este chiar o infideliate, iar bărbaţii sunt de acord cu asta. Dacă râzi la două glume prin care tipul de la bar se străduieşte să se remarce este cam acelaşi lucru cu vizionarea unei comedii în care joacă Steve Carell.

Dar când discuţia aceasta jovială, antrenată la început de glumiţe şi afirmaţii spirituale, se transformă pe nesimţite într-un dialog mai intim, o invitaţie subtilă sau o aluzie îndrăzneaţă?

Ei bine, de tine depinde cât vrei să cedezi sau cât de repede o vei face. Flirtul, în dimensiunea lui platonică, poate fi satisfăcător de excitant sau, dimpotrivă, suficient de incitant încât să te aducă în scenariul de la numărul  3.

5. Când te joci

Cine îşi mai aminteşte jocurile din copilărie în care descopeream roşeaţa din obraji la un sărut inocent pe obraz? Chiar dacă au trecut de mult acele vremuri, nu eşti niciodată prea mare să te joci, spune o vorbă înţeleaptă.

Profită de ocazia în care te regăseşti cu vechii colegi din facultate sau prietenii din copilărie, dintre care sigur există cineva care îţi făcea ochi dulci, şi propune să jucaţi unul din jocurile din adolescenţă, cum este „Adevăr sau provocare”.

Mai în glumă, mai în serios, tot va trebui să respecţi porunca.

Tu ai înşela? Vezi cu ce gen de femeie te-ar înşela el.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter