Sex tandru vs. sex sălbatic. Află ce au ales femeile!

De Raluca Cristea, pe

Unii spun că este mai excitant să faci sex tandru, alţii că sexul sălbatic te face să dai tot ce ai mai bun. Ce preferă femeile aflăm chiar de la cititoarele noastre!

Pentru că pe Unica.ro găseşti răspuns la orice întrebare, ai mai jos răspunsurile a câteva dintre prietenele noastre de pe Forumul Unica.ro şi din comunitatea unde suntem „Între prietene” ! Aşadar…

Yrys ne sfătuieşte să ne lăsăm duse de val în funcţie de direcţiile pe care ni le oferă iubitul. ,, Vezi ce-ţi sugerează iubitul tău” ne spune ea. Şi într-adevăr, uneori iubitul este cel care îţi arată destul de clar cam ce atitudine să adopţi.

Tot pe Forum, Famous xxs ne răspunde din propria ei experienţă: ,,Un început tandru şi continuare mai sălbatică… Nu ştiu ce să spun, sincer depinde foarte mult de fiecare persoană, de fiecare cuplu, de starea emoţională… La mine una depinde foarte mult de starea mea… nu întotdeauna vreau ceva wild, uneori vreau lumânări parfumate, vreau preludiu de multe, multe minute, masaj cu ulei de corp, ş.a.m.d… Cheia este în tine şi în cuplul vostru, trebuie să încerci, să descoperi…”

Zzazie ne răspunde şi ea – ,, Eu aleg o combinaţie. Un preludiu tandru, sex sălbatic şi un postludiu la fel de tandru. Combinaţia perfectă.”  Pentru Zzazie partida de sex perfectă este ca şi escaladarea unui munte: începi încet, de jos, apoi urci în vârf şi simţi intensitatea momentului, după care cobori cu atenţie şi mulţumit de experienţa trăită. Oare am exagerat cu comparaţia asta?

,,Între prietene” avem parte de un răspuns complex şi zic eu, matur, din partea cititoarei care se semnează Electra. ,, Depinde de relaţie. Dacă e la început, nu ai suficientă încredere şi nu eşti suficient de dezinhibată ca să faci sex sălbatic. Dar într-o relaţie mai veche se poate orice… şi chiar zic eu că sunt indicate partidele mai sălbatice ca să nu se instaleze rutina.”  

Amanda55 ştie că o partidă de sex satisfăcătoare este condiţionată de mai mulţi factori de care trebuie pe cât posibil să ţii cont. ,, Eu cred că ţine de mai mulţi factori, mai ales de stare, locaţie şi partener”. Într-adevăr, sexul nu înseamnă doar alinierea a două corpuri şi poţi alterna foarte bine sexul tandru cu cel sălbatic, în funcţie de tot felul de posibilităţi şi preferinţe.

După ce ne-a răspuns pe Forum, Yrys revine cu un răspuns de completare ,, În funcţie de starea de moment poţi alege” ne spune ea. Eu sunt de acord, pentru că nu poţi face sex sălbatic dacă ai chef de sex romantic, cu răbdare, la fel cum n-o să ai răbdare pentru sexul tandru dacă ai chef de sex sălbatic sau cine ştie ce jocuri erotice.

Fetelor, ce părere aveţi? Aştept să îmi spuneţi şi voi ce preferaţi între sex tandru şi sex sălbatic!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter