8 semne ca relația ta este compromisă

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 02 august 2016, 19:02
Oare e sfârșitul relației tale? De multe ori ai intrat într-o relație și ți-ai promis că vei fii atentă la toate semnele care prevăd sfârșitul ei.

Noi le-am adunat într-o listă completă pentru a te ajuta pe viitor când simți că relația ta pare că se apropie de prăpastie.

  1. Trebuie să ai dreptate

Într-un mod ilogic și de neînțeles, partenerul tău nu vede că dreptatea este de partea ta și că el greșește. Dacă gândești despre partenerul tău așa s-ar putea să nu-l mai iubești.

  1. Certurile se lasă cu injurii

Dacă în timpul certurilor nu eviți să spui TOT ce gândești cu semne de exclamare atunci în relația voastră s-a adunat prea multă furie și frustrare și sunteți foarte aproape de a o încheia.

  1. Răzbunarea!

Își stă mintea doar cum să îl terorizezi printr-o metodă pasivă-agresivă în loc să ierți să să mergi mai departe? E destul de clar că nu mai există loc de întoarcere.

Citește și 10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci după o despărțire

  1. Nu mai comunici!

Te retragi din orice conversație? Poate o faci din dorința de a evita conflictul sau poate eviți intimitatea.

  1. Începi să faci prea multe compromisuri

Din dorința de a evita sau încheia conflictele, lași de la tine. Frustrările se vor aduna.

  1. Îți justifici acțiunile!

Ai stat la o cafea cu prietenele după muncă? El îți cere să justifici întârzierea acasă? Ești adult și ai dreptul să te distrezi și fără partenerul de viață.

  1. Începi să arunci vina!

Chiar dacă te face să te simți bine pentru moment, să arunci vina pentru orice lucru greșit care se întâmplă în relația voastră nu e o soluție. Relația se va deteriora și mai mult dacă pui accent doar pe aspectele negative.

Citește și Așteptările nerealiste în casnicie duc la despărțire

  1. Te simți neglijată

Orice relație trece printr-o perioadă de rutină care îi face pe ambii parteneri să se simtă neglijați pentru că nu mai petrec timp de calitate împreună. Dacă voi nu aveți grijă de relația voastră, cine să aibă?

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter