7 lucruri pe care le faci greșit într-o relație. Sfaturi de la experți

De Amelia Matei, pe
În ciuda dorinței tale arzătoare de a avea o relație de lungă durată, nu îți găsești bărbatul potrivit? Specialiștii în relații amoroase, Laura Yates și Genevieve Zawada, au făcut o listă pentru DailyMail cu toate lucrurile pe care femeile le fac greșit într-o relație.

Iată care sunt cele mai importante 7 dintre acestea:

  • Renunți la viața ta socială. Bărbații sunt atrași de femeile care au încredere în ele și care știu ce vor de la viață. E normal să aveți o viață socială de cuplu, la fel cum e la fel de normal să vă păstrați fiecare prietenii și să ieșiți și separat.
  • Ești foarte geloasă. Gelozia poate fi motivul pentru care un bărbat renunță la o femeie. Dacă el a ales să fie cu tine, înseamnă că pe tine te-a plăcut cel mai mult, așa că nu ai niciun motiv să fii geloasă.
  • Ajungi să fii obsedată de partenerul tău. SMS-urile din jumătate în jumătate de oră sunt drăguțe în primele două, trei zile de relație, apoi e musai să te întorci cu picioarele pe pământ. Un iubit stresat nu e un iubit fericit!
  • Ești PREA copilăroasă. E ok să faci pe prostuța din când în când, dar gândește-te că bărbatul de lângă tine are nevoie și de momente în care să îți poată vorbi la modul serios despre anumite lucruri importante pentru el.
  • Ești prea posesivă. E adevărat că ești iubita lui, dar asta nu înseamnă că ai dreptul să îi controlezi viața. Gândește-te că nici ție nu ți-ar plăcea ca el să te controleze.
  • Te plângi prea mult. Ok, majoritatea femeilor se plâng din când în când… din diverse motive. Dar când ajungi să faci din asta un obicei, toată treaba devine enervantă și obositoare.
  • Te aștepți ca el să facă totul pentru tine… începând cu toate notele de plată. Da, e frumos când te scoate în oraș și plătește el. Chiar și atunci când îți cumpără cadouri fără motiv. Dar nu te învăța așa. Și tu trebuie să faci gesturi frumoase pentru el, altfel relația nu va merge.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter