5 femei care dezamăgesc orice bărbat

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 03 aprilie 2015, 14:44
Bărbații au câteodată așteptări foarte ridicate și vor ca femeia visurilor lor să fie perfectă. Uită că ei nu sunt tocmai Feți frumoși și cer de la noi imposibilul. Vezi care sunt cele 5 femei care îl dezamăgesc pe bărbatul obișnuit.

Femeia dependentă de el

Se spune că bărbații vor o femeie fragilă, frumoasă, care nu vorbește foarte mult și care îi lasă să strălucească și să descurce situațiile, ca macho ce sunt.

Ei bine, de fapt, studiile arată că bărbații vor femei care știu să se descurce, care pot deschide singure un borcan de murături, care știu ce unguent să îi dea pe genunchi când doare și care nu leșină când dau de greu.

Femeia frumoasă

Se mia spune că bărbații preferă femeile frumoase. Dar studiile arată că mulți bărbați ajung să regrete foarte repede căsătoria cu o femeie pe care nu o cunosc foarte bine, pe care au luat-o de nevastă doar pentru aspectul fizic plăcut.

Nu spune nimeni că bărbații ar căuta femei urâte, dar cei care se ghidează doar după criterii superficiale, riscă să fie foarte nefericiți după aceea.

Femeia carieristă

Deși se laudă că vor femei independente și puternice, o parte din bărbați se simt neglijați și neiubiți dacă soțiile lor sunt mai preocupate de propria carieră decât de viața de familie. De fapt, mulți bărbați vor să fie răsfățați și băgați în seamă mai ceva ca niște copii și dacă o carieră se pune în fața fericirii lor casnice, se simt dezamăgiți și chiar înșelați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter