5 feluri în care poți să săruți greșit

De Diana Zagrean, pe
Ai crede că sărutul este ca mersul pe bicicletă, sau ca sexul oral și că nu prea există metode prin care să o dai în bară când faci asta. Dar bărbații nu sunt atât de nepretențioși și există cel puțin 5 feluri în care poți să-l săruți greșit.

Sărut greșit #1: mașina de spălat la centrifugare

Poate ți s-a întâmplat și ție, te-ai strâmbat și ai judecat, fără să-ți dai seama că faci la fel. Acest sărut este atât de greșit că nu are termen de comparație. Ce presupune? Limba unuia din cei doi parteneri care se sărută se învârte spasmodic ca un tambur de centrifugă a mașinii de spălat rufe, într-o singură direcție. Pare că este pe rulmenți și nu are niciun sens să încerci să schimbi sensul sau viteza, pentru că ți-e teamă că mișcarea giratorie îți va smulge limba din rădăcină. Cine vrea să sărute o morișcă? Mai variază puțin, că nu are ce să strice.

Sărut greșit #2: nu te-ai spălat pe dinți de mult

Deși pare inadmisibil și o chestiune de bun simț, nu toată lumea realizează atunci când le miroase gura. Plus că există tot felul de alimente care îți pot provoca halenă (miros neplăcut al respirației) fără ca tu să știi, cum ar fi bananele. Dacă o shaorma cu mult usturoi și ceapă din belșug este evident moartea pasiunii când vine vorba de sărutat, la banana de la micul dejun de acum trei ore sigur nu te gândeai că te sabotează. Mestecă niște gumă exact înainte și nimeni nu se va prinde.

Sărut greșit #3: ciugulești pupici, nu săruți

Un atl tip de sărut greșit și foarte neplăcut pentru unii este cel care seamănă cu ciugulitul unei păsări, mărunt, sacadat, scurt și fără pic de pasiune.

Unii oameni sunt atât de deranjați de acest tip de sărut încât evită sărutul cu totul, sau se despart de persoana care le face asta, deși există sentimente serioase la mijloc. Se pare că sărutul greșit de tip ”găina ciugulește prânzul” este comparabil cu sforăitul sau înșelatul pentru unii. Folosește și tu limba, măcar din când în când.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter