3 semne neașteptate că încă vă mai iubiți

De Diana Zagrean, pe
Te pregătești de despărțire? Stai pe loc. Vezi care sunt cele 3 semne neașteptate că încă vă mai iubiți.

Sunteți mai mult prieteni buni decât iubiți

Primul semn că mai există speranță pentru voi este faptul că încă vă înțelegeți de minune ca prieteni și încă aveți multe lucruri în comun.

Chiar dacă relația de iubire scârțâie, prietenia dintre voi arată că baza este încă solidă și poate merită să lucrați ca să reveniți la sentimente mai fierbinți.

Faceți sex puțin sau deloc

Dacă vrei să aduci sexul înapoi în mariajul vostru, trebuie să aduci înapoi iubirea din sex. Este atât de simplu, dar destul de greu de obținut fără comunicare.

Studiile arată că femeile îndrăgostite fac sex mai des și cu mai mult…entuziasm.

Alte studii arată că femeile sunt mai puțin inhibate în pat dacă se află acolo cu un bărbat pentru care au sentimente de dragoste și afecțiune.

Comunicarea lasă de dorit pentru că ”văcertați prea mult”

Problema cea mai mare într-o relație de lungă durată nu sunt certurile în sine, ci felul în care acestea sunt gestionate. Poate că, de multe ori, lipsa certurilor este mult mai îngrijorătoare decât frecvența mare.

Cu alte cuvinte, este mai grav dacă nu mai vede niciun rost în a se opune unei decizii, la fel cum este trist dacă lăsați baltă orice disensiune, doar pentru că ”nu are rost oricum”. La polul opus sunt certurile dese care arată și că îi pasă și că încă luptă pentru relația voastră.

Sursa foto cuplu despărțire: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter