10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci după o despărțire

De Adina Radu, pe

Fiecare persoană suferă în modul ei diferit după ce încheie o relație. Probabil vei simți durere, furie, pierdere și vei dori să dispari o perioadă.

Înainte să povestești lumii cât îți este de greu după o despărțire, gândește-te bine și citește sfaturile noastre de mai jos.

  1. Nu te scufunda în furie!

Nimănui nu îi place să i se spună să-și țină sentimentele sub frâu. Nici nu este bine. Mai bine vorbești despre furia ta cu prietena ta cea mai bună sau scrie într-un jurnal. Descătușarea acestor sentimente te ajută să mergi mai departe. Nu pierde timpul!

  1. Nu învinovăți!

Nu contează a cui a fost vina. Pentru ca o relație să meargă e nevoie de două persoane, așa că și vina se împarte. Nu pierde timpul căutând vinovații și nici nu te pune la zid pentru anumite decizii luate. Ce a fost a fost!

  1. Nu te îndoi!

Dacă tu ești cea care a luat decizia despărțirii, nu te gândi că poate ai făcut o greșeală și poate ar trebui să vă împacați. Asumă-ți decizia, ai luat-o cu bună știință. Da, a fost frumos cât a durat, dar motivul pentru care ai cerut despărțirea rămâne valabil.

  1. Nu dramatiza!

N-o să adopți 30 de pisici, n-o să mori singură, dar mod sigur o să fii fericită pe viitor. Nu le spune tuturor ce viață urâtă ai fără el. Viața merge mai departe!

  1. Nu te păcăli singură!

Evaluează ce a mers bine și ce nu a mers bine în relația ce tocmai s-a încheiat. Folosește aceste informații pentru a învăța mai multe despre tine.

  1. Nu-l suna!

Nu-i umple telefonul cu sms-uri pline de ură și nici nu încerca să-l suni pentru a-l convinge să vă împăcați. Vei regreta mai târziu. Lasă telefonul jos și găsește-ți alte lucruri de făcut.

  1. Mergi mai departe!

Înțelegem perioada în care nu o să vrei să auzi de nimeni, dar nu lăsa să treacă mult timp. Ieși cu prietenii, distrează-te!

  1. Nu-ți suna alți foști!

Ei sunt foști iubiți pentru un motiv. Te-ai despărțit de ei! Să redeschizi un capitol încheiat înseamnă că nu ai învățat nimic din fostele tale relații.

  1. Nu încerca să-l recucerești!

Nu căuta să-l faci gelos, nu căuta mila lui și nu îi fă rău. Nu o să te simți mai bine! Răzbunarea nu e o soluție!

  1. Nu fii geloasă pe alte relații!

Cu toții vrem să iubim și să fim iubiți, dar nu ar trebui să ne dorim ca ceilalți să fie nefericiți atunci când noi suntem așa. Nu fii prietenul ăla! Bucură-te de fericirea prietenilor tăi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter