Transparenţă şi îndrăzneală la Vanity Fair Oscar

De Geo Berciu, pe
Sexy şi uşor obraznice, aşa au arătat câteva dintre vedetele care au mizat pe transparenţă şi îndrăzneală la Vanity Fair Oscar 2015.

Una dintre cele mai îndrăzneţe apariţii de la Vanity Fair Oscar 2015 a fost cea a actriţei Malin Akerman. Nu numai că a renunţat la sutien pentru ca decolteul adânc să atragă toate privirile, dar a mizat şi pe o rochie din dantelă neagră DVF, extrem de transparentă.

malin-akerman-vanity-fair-oscar-2015

Ceva mai „cuminţică” s-a arătat manechinul Karlie Kloss, care a mizat pe o ţinută Atelier Versace, în care dantela transparentă a fost dozată perfect pentru a-i pune în valoare silueta de zeiţă. De-a dreptul irezistibilă!

karlie-kloss-vanity-fair-oscar-2015

Tot pentru un outfit Versace şi-a îndreptat atenţia şi Heidi Klum, care, la cei 41 de ani ai săi, arată fantastic. Griul rochiei, spart de tăieturi îndrăzneţe a lăsat la vedere faptul că vedeta a renunţat să poarte orice pe sub. Sexy, dar deloc vulgară.

heidi-klum-vanity-fair-oscar-2015

Conştientă de atuurile ei fizice, Irina Shayk a mers însă şi mai departe cu rochia ei din dantelă, creată de Versace, la Vanity Fair Oscar 2015. Obişnuită să defileze în lenjerie intimă sau să pozeze în pictoriale incendiare, celebrul manechin nu a avut o problemă cu faptul că toate privirile erau îndreptate spre ea.

irina-shayk-vanity-fair-oscar-2015

La fel de îndrăzneaţă a fost şi Rita Ora, care a purtat o creaţie Donna Karan. Lipsa lenjeriei intime a fost remarcată de către toţi cei prezenţi, iar aplombul şi atitudinea de vedetă au contribuit la un succes fulminant.

rita-ora-rochie-vanity-fair-oscar-2015

O apariţie de mare divă şi-a făcut pe covorul roşu Jennifer Lopez. Mizând pe o ţinută aurie, din colecţia Zuhair Murad, accesorizată cu o etolă din plană, vedeta a atars atenţia cu transparenţa rochiei la Vanity Fair Oscar 2015.

jennifer-lopez-vanity-fair-oscar-2015

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter