Săptămâna Modei la Paris: Rochii superbe în colecţia Elie Saab

De Erika Chivu, pe

După ce a uimit o lume întreagă cu rochiile de vis din colecţia haute couture, Elie Saab şi-a prezentat la Săptămâna Modei de la Paris şi colecţia pret-a-porter pentru toamnă-iarnă 2013/2014. Uite ce creaţii superbe!
La Săptămâna Modei pret-a-porter de la Paris, Elie Saab a adus din nou pe podium creaţii superbe, feminine şi delicate, demne de o prinţesă.Au predominat materialele delicate, ca dantela şi mătasea, iar croielile au fost ca de obicei decente, punând totuşi în evidenţă silueta modelelor.
În ce priveşte culorile, fiind o colecţie de toamnă iarnă, Elie Saab a mizat mai mult pe alb şi negru, dar a folosit şi verde praz, verde smarald şi burgundy. Printre cele mai apreciate ţinute s-a numărat cea formată din salopetă şi un palton lung, ambele de un alb imaculat.
Cu siguranţă vom vedea aceste creaţii pe covorul roşu la toamnă, Elie Saab fiind unul din designerii preferaţi ai vedetelor de la Hollywood.
De origine libaneză, Elie Saab s-a născut în suburbiile Beirutului, fiind cel mai mare din cei cincii fii ai unui tâmplar. Prima lui colecţie a fost lansată în Liban, pe când avea numai 18 ani. De altfel, principalul lui atelier se află şi acum în Liban, deşi lucrează de asemenea la Milano şi Paris.
elie saab

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter