Petrecerea Oscar Vanity Fair 2013: Cele mai urâte rochii

De Erika Chivu, pe

În mod surprinzător, Alessandra Ambrosio se află pe lista vedetelor care s-au îmbrăcat urât la petrecerea Oscar Vanity Fair 2013. Iată cine a mai ales rochii urâte.
La silueta ei perfectă şi chipul ei angelic, Alessandra Ambrosio arată bine în orice, dar de data aceasta rochia nu este cea mai bună alegere. Topmodelul a ales o rochie cu croială frumoasă, care îi pune în evidenţă silueta, dar creaţia este şi transparentă, şi strălucitoare, deci puţin cam încărcată. Ar fi arătat mai bine într-o rochie simplă cu o culoare puternică.
Tânăra actriţă Hailee Steinfeld, care are doar 16 ani, a vrut să arate ca o divă matură, dar nu prea i-a ieşit. Rochia ei combină dantela cu pielea, voalul şi o ţesătură mată. Sunt prea multe texturi diferite pe o singură creaţie, ceea ce încarcă mult ţinuta.
Jenna Lyons, care a purtat rochie cu buline este directorul de creaţie al brandului de haine J Crew, deci ne-am fi aşteptat să o vedem mai bine îmbrăcată. Rochia aleasă nu prea are nicio formă, iar acel decolteu nu o avantajează deloc.
Cât despre a patra vedetă prost îmbrăcată… ţinuta nu mai necesită niciun comentariu. Actriţa Sarah Silverman este o excentrică şi mereu se îmbracă mai ciudat, dar la o asemenea petrecere nu merge deloc acest outfit de şcolăriţă sexy.
rochii urate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter