Tendinţe toamnă 2011: cum porţi colanţii negri

De Diana Sorescu, pe

Colanţii negri sunt un item foarte sexy, asta dacă îi asortezi stilat şi îi porţi într-un fel care să te avantajeze. Inspiră-te de la vedete şi creează-ţi ţinute superbe pentru toamnă.

Colanţi negri

Oricare dintre noi are în garderobă o pereche de colanţi negri sau dresuri mate, însă, de cele mai multe ori, îi purtăm iarna pe sub blugi ca să ne ţină de cald! Găseşte-le şi altă întrebuinţare şi învaţă cum să îi porţi stilat astfel încât să compui ţinute chic.

Nicole Richie e sexy într-un ansamblu vestimentar nonconformist, în tendinţe. Diva poartă dresuri mate, negre, botine din piele întoarsă, jeanşi scurţi, top simplu, alb, cardigan şi eşarfă animal print. Ţinuta este completată fabulos cu o geantă Chanel roşie, ochelari cat eye şi un fes purtat chic.

Chiar dacă e voluptoasă, Kim Kardashian poartă colanţi, şi o avantajează. Cum e posibil? Cu tocuri care să lungească piciorul şi un blazer care să îi acopere posteriorul! Şalul tricotat gri este bine ales şi se mixează cu ţinuta.

Paris Hilton a mizat pe o ţinută sofisticată, uşor de reprodus. Moştenitoarea răsfăţată a combinat o pereche de colanţi cu botine până la gleznă, top fluid nude cu negru, cu imprimeu grafic şi cardigan. Piesele de rezistenţă sunt accesoriile: colier statement vintage, pălărie cu boruri ample şi geantă cu ţinte.

Reese Witherspoon a mers pe o ţinută romantică, elegantă. Actriţa a îmbrăcat o rochiţă înflorată pe care a combinat-o cu geacă de piele, şal, colanţi negri şi cizme cu carâmb înalt, din piele întoarsă.

Pont: Colanţii şi dresurile mate se asortează cel mai bine cu încălţăminte ton sur ton, pentru o fluiditate a ţinutei şi o alungire estestică a piciorului!

Pe shop.unica.ro găseşti cele mai trendy haine şi acceosorii, la preţuri irezistibile!

Tendinţe toamnă 2011: cum porţi colanţii negri

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter