Cum să te machiezi când eşti bronzată

De Diana Sorescu, pe

Noi toate adorăm pielea sărutată de soare şi tenul caramel şi facem tot posibilul să prindem cât mai multe ore de plajă! Iată cum să te machiezi atunci când eşti bronzată.

Make up pentru ten bronzat

Divele sunt înnebunite, ca şi noi, după pielea arămie. Bronzul face trupul să arate mai tonifiat, mai subţire, iar trăsăturile feţei sunt conturate şi tenul mai frumos, mai luminos.

Blake Lively şi Ashley Tisdale sunt blonde cu şuviţe platinate, iar bronzul le transformă în nişte sirene sexy! Ambele actriţe ştiu foarte bine să se pună în valoare, iar machiajul pe care îl abordează este unul strălucitor.

Pe perioada verii, ele renunţă la fondul de ten matifiant şi optează pentru creme hidratante, cu sclipici încorporat şi uşor autobronzante, pentru a potenţa şi mai mult nuanţa caramel.

Sezonul acesta se poartă fardurile în nuanţe solare, de la galben, la auriu sau maro strălucitor, blush-urile roze şi piersiciu şi gloss-urile sidefate.

Dacă vrei un look mai fructat, mergi pe varianta unui eyeliner colorat waterproof turcoaz sau verde lime, plus un ruj roz intens, exact aşa cum poartă Vanessa Hudgens!

Secretul lor constă însă în perlele bronzante cu care se pudrează la final, pentru un look glam, de vară. Totodată, din ritualul de make up nu trebuie să lipsească apa termală, ce poate fi folosită atât de post de demachiant, cât şi de fixator de machiaj.

Aşadar, make up-ul pentru ten bronzat se descrie prin nuanţe solare, strălucitoare, sidefate şi gloss-uri roze pe buze, ori mai îndrăzneţ în culori tari, aşa cum v-am recomandat să vă machiaţi la o petrecere la piscină!

Tu cum te machiezi când eşti bronzată?

Cum să te machiezi când eşti bronzată

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter