Dan Helciug, cu ochii pe chiloții cu fese push-up

Solistul Dan Helciug s-a distrat în Centrul Vechi până dimineaţa şi a pus ochii pe fetele care prezentau o colecţie de lenjerie inedită.
Prezent vineri seară la deschiderea unui club din Centrul Vechi, solistul trupei „Spitalul de urgență” nu numai că s-a distrat fără inhibiții până la ora patru dimineața, dar și-a și rezervat loc în rândul întâi la prezentarea de lenjerie intimă cu fese push-up Lou Lou, desfășurată chiar pe barul clubului și în balcoanele adiacente.

Astfel, artistul a putut admira îndeaproape imprimeurile inovatorilor chiloței, dar și formele apetisante ale modelelor ce i-au purtat.
Dan Helciug, cu ochii pe chiloții cu fese push-up

Șase fete frumoase s-au mișcat provocator exact în vizorul lui Dan Helciug, punându-și în valoare posteriorul și dovedind că pot fi sexy chiar și cu un asemenea truc estetic.

Cântărețului nu părea să-i displacă. Din contră, a privit cu interes inclusiv prima parte a Mișcării Push-up, adică defilarea fetelor prin agitația din Centrul Vechi doar în chiloți și tricou cu mesajul „Port chiloți cu fese push-up”.

Foto: PR
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter