Cum să ai sâni sexy înainte şi în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:50

Sânii sunt, fără îndoială, una din atracţiile feminine pentru bărbaţi şi una din marile griji estetice ale femeilor. Deci…

… cum să ai sâni sexy înainte şi în timpul sexului, indiferent de mărime?

Cu trucurile potrivite oricând şi mai ales când faci sex!

Nu folosi sutien în fiecare zi

Sânii tăi merită şi ei o pauză. Nu purta sutien măcar o dată pe săptămână! Ca să nu se observe, poartă un tricou moale şi ceva larg pe deasupra. Dar, când vrei ca iubitul să ştie asta, poartă un tricou când este mai răcoare şi lasă-l să vadă reacţia rapidă a sfârcurilor.

La saună

Data viitoare când mergi la saună, dacă eşti singură, cu iubitul sau între prietene, lasă-ţi prosopul doar în jurul zonei intime. Sânii şi pieptul au nevoie să transpire ca să elimine toxinele şi să recapete aspectul şi fermitatea naturală.

Foloseşte sutienul potrivit

Dacă ai sânii de mărime medie sau mare, ar fi păcat să îi ascunzi sau chiar să îi turteşti într-un sutien de mărime mai mică. La fel, dacă ai sânii frumoşi, rotunzi, atunci alege un sutien cu jumătate de cupă pentru un efect foarte sexy. Dacă ai sânii mici sau depărtaţi, alege sutienul cu buret sau pernuţe de silicon.

Jocul cu materialele

În timpul sexului, jucaţi-vă cu texturi şi materiale diferite. Faţă în faţă cu el şi întinşi pe o parte sau cu tine deasupra lui, spune-i să te atingă, pe rând, cu materiale diferite: şifon, mătase, piele întoarsă, catifea.

Folosiţi cuburi de gheaţă

Unul din cele mai cunoscute jocuri erotice este cel cu cubul de gheaţă, în care partenerii plimbă cubul unul pe corpul celuilalt. În faţa lui, dă-ţi jos sutienul şi plimbă-ţi un cub de gheaţă pe sâni. Primul efect – sfârcurile se întăresc, al doilea efect – sânii par mai fermi şi mai bine conturaţi, indiferent de mărimea lor

Ruj pentru sfârcuri?

Se pare că în sex-shopuri găseşti chiar tot ce îţi poţi imagina, chiar şi un fel de baton de genul strugurel sau ruj pentru sfârcuri, care, nu doar oferă o culoare plăcută şi sexy sânilor, dar mai are şi gust, spre plăcerea totală a iubitului tău. Ce zici de asta?

Pudră, discret

Dacă ştii că nu te dezbraci şi vrei totuşi să îi faci o impresie bună cu decolteul, foloseşte pudră bronzantă între sâni ca să accentuezi spaţiul dintre ei şi să ii faci să pară mai mari. Pune peste un decolteu semi adânc sau adânc, în funcţie de locaţie, eveniment, etc.

Poze cu tine, pentru el

Dacă eşti mândră de sânii tăi sau de noul set de lenjerie intimă, fă-ţi câteva poze sexy şi trimite-le iubitului tău. Punem pariu că o să vrea să vadă şi varianta live?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter