Cojocul, piesa vestimentară must have a sezonului rece

De Diana Sorescu, pe

Deja afară e prea frig pentru blazer sau geacă de piele, aşa că trecem la artileria grea: cojocul. Iată ce modele revin în forţă în sezonul rece şi învaţă cum să le asortezi.

Cojoc chic

Cojocul model aviator, cel care a fost în vogă acum vreo 2 ani, este iarăşi pe val. Îl putem purta atât în combinaţii casual sport, cât şi cu itemuri elegante.

Olivia Palermo a compus o ţinută chic cu fustă plisată roz somon, sacou olive, ambele din stofă subţire, cojoc din piele camel cu detalii aurii şi blăniţă, plus o pereche de botine cu şiret, de un bleu şters.

Kate Bosworth poartă un superb cojoc aviator pe care l-a combinat cu un top alb şi fustă maxi cu broderie şi imprimeu floral. Fashionista poate fi un real exemplu pentru noi toate, iar acest model de cojoc îl putem mixa şi cu o pereche de jeanşi evazaţi indigo, botine cu platformă şi o cămaşă snake print.

Keira şi Blake au ales varianta tradiţională a cojocului, de lungime midi, cu cordon şi revere de blăniţă.

Asortează-le la colanţi, jeanşi skinny, pantaloni drepţi, cu cizme peste genunchi, botine sau ghete. Atenţie! Dacă eşti înaltă, îţi permiţi să porţi încălţăminte fără talpă sau toc, însă dacă eşti micuţă cojocul midi o să îţi îngreuneze look-ul deci este musai să pui încălţăminte înaltă.

Ca şi culori, mergi pe paleta de sezon rece: camel, roşcat, galben muştar, verde închis, bleumarin, nude, camel, negru sau gri.

Ţi-ai cumpărat cojoc până acum? Dacă nu, dă o raită pe shop.unica.ro!

Cojocul, piesa vestimentară must have a sezonului rece

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter