Zodii care își găsesc jumătatea în februarie, luna iubirii. Ei sunt nativii săgetați de Cupidon

De Raluca Vițu, pe

Luna februarie, luna iubirii, vine cu surprize de proporții pentru câțiva nativi din zodiac. Surprize plăcute și mult așteptate de cei care nu și-au găsit încă jumătatea. Ce zodii au noroc în dragoste, în luna februarie?

Potrivit astrologilor, februarie 2023 este o lună în care semnele zodiacale sunt mai sensibile la toate vibrațiile din jurul lor. Acest lucru se întâmplă datorită conjuncției Mercur – Neptun,  o legătură care ne face să renunțăm mai ușor la ideile fixe și care ne îndeamnă să lăsăm rațiunea să asculte sufletul.

Așadar, intrăm într-o etapă în care abilitățile psihice, cele cognitive și intuiția nativilor sunt extrem de puternice și precise. În special în cazul celor patru zodii enumerate mai jos.

Patru zodii care își vor găsi marea dragoste în februarie 2023

Fecioară

Zodii care își găsesc jumătatea în februarie, luna iubirii. Ei sunt nativii săgetați de Cupidon
Fecioara, printre zodiile norocoase în dragoste în februarie

Fecioara se numără printre zodiile norocoase, care vor avea parte de ceva neașteptat, extraordinar pe plan amoros, în februarie, când Luna Nouă întră în Pești.

Citeşte şi: Horoscop februarie 2023, realizat de Mariana Cojocaru. Lecții de natură karmică pentru nativii Leu, Taur și Scorpion

Nativii din Fecioară sunt campioni când trebuie să descoasă inima cuiva. Cei născuți sub acest semn sunt pregătiți să spună lucrurilor pe nume și o vor face într-un mod constructiv, bine intenționat, fără a critica, ceea ce este atipic pentru ei.

Ei vor aprecia altfel frumusețea și se vor prezenta în public ca scoși din cutie, impecabili, pentru a atrage atenția viitorilor parteneri. Grija față de sine îi face pe cei din Fecioară mai atractivi în ochii celorlalți, iar comportamentul grijuliu și plin de compasiune va atrage partenerii ca un magnet.

Balanță

Zodii care își găsesc jumătatea în februarie, luna iubirii. Ei sunt nativii săgetați de Cupidon

Cei născuți sub semnul Balanței sunt renumiți pentru cât de echilibrați reușesc să fie într-o relație. Ei știu să ofere în măsura în care primesc și, deseori, poate chiar mai mult. Așa că luna iubirii vine cu surprize și pentru ei. Sensibilitatea este punctul lor forte în februarie.

Citeşte şi: 4 zodii care sunt îngeri pe lume și te poți baza mereu pe ele. Ești norocos dacă ai acești nativi lângă tine!

Dar și rafinamentul, atitudinea galantă și atenția la nevoile celorlalți sunt calități care atrag instant. Pentru că sunt buni ascultători, pentru că intuiția lor este de necontestat și debordează de optimism, ceilalți se vor simți atrași de ei în mod natural. Nativii Balanță caută sensibilitate și echilibru în toate aspectele vieții. Iar toleranța și comportamentul politicos sunt calitățile unui partener perfect.

Leu

Zodii care își găsesc jumătatea în februarie, luna iubirii. Ei sunt nativii săgetați de Cupidon
Nativii Leu se îndrăgostesc nebunește în februarie

Leul este semnul zodiacal care se va îndrăgosti nebunește în luna iubirii. Pe 16 februarie 2023, Soarele va fi în conjuncție cu Luna, ceea se traduce printr-un aport de echilibru și armonie pe plan amoros. Nativii Leu vor fi, în sfârșit, mulțumiți de ce le-a scos destinul în cale. Poate cei din jur vor fi irascibili și nervoși, dar nu e și cazul celor născuți sub semnul Leului.

Citeşte şi: Zodii ghinioniste în dragoste în luna februarie! Patru nativi se pot despărți înainte de Ziua Îndrăgostiților

Tot în februarie, este și un moment bun pentru a face față conflictelor mai vechi sau pentru a repara relațiile care au început să scârțâie. Cei din Leu vor vedea ambele variante ale poveștilor și le vor trata cât se poate de corect. Relațiile personale ale acestor nativi se vor dezvolta printr-un puternic atașament emoțional și prin respect reciproc.

Capricorn

Zodii care își găsesc jumătatea în februarie, luna iubirii. Ei sunt nativii săgetați de Cupidon
Zodii februarie: Capricornul, cel mai norocos semn zodiacal

Este cel mai norocos semn zodiacal din februarie, mai ales pe plan personal. Pe 7 februarie 2023, la ora 01:52 AM, va avea loc conjuncția Mercur – Neptun, ceea ce va contribui la o acuratețe mai mare a tuturor simțurilor nativilor Capricorn.

Citeşte şi: Previziunile numerologice pentru 2023. Romeo Popescu explică ce înseamnă fiecare cifră a destinului

Sensibilitatea lor ating acum cotele cele mai înalte. Ei au o capacitatea socializare extraordinară și, astfel, șansele pentru a-și găsi sufletul pereche cresc considerabil. Sensibilitatea îi va ajuta și să se ferească de persoanele încărcate negativ, care îi pot afecta emoțional.

Foto – Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter