Top 5 cele mai recente trenduri de beauty lansate de vedete

De Revista JOY, pe

Vedetele stiu ca sunt mereu sub lumina reflectoarelor ori urmarite de paparazzi, de aceea incearca de fiecare data sa arate impecabil pe covorul rosu. Iar asta nu este tot.
Cei care se ocupa de imaginea lor, stilisti, make-up artisti ori hairstilisti, toti se intrec pe sine pentru a lansa cele mai interesante trenduri. Noi am selectat 5 dintre cele mai recente lookuri purtate de vedete, care vor deveni cu siguranta tendintele verii!

1. Flori in par – Bella Thorne, cea care ne impresioneaza mereu cu cele mai interesante coafuri a reusit si de aceasta data sa fie chic, gratie accesoriului florar prins in par. Beyonce, in schimb, pozeaza foarte sexy pentru campania de vara H&M, iar floarea din par ii confera un look exotic.

2. Machiaj nude – Gwyneth Paltrow, Kate Hudson si Jessica Biel au adoptat un look foarte fresh, purtand un machiaj natural. Regula de baza pentru un astfel de machiaj: accentueaza privirea iar pentru buze, alege un ruj ori un gloss nude sau chiar un balsam de buze hidratant.

Citeşte mai multe pe e-joy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter