Practic: cum îţi faci un coc răsucit în 5 minute!

De Diana Sorescu, pe

Vedetele poartă pe covorul roşu acest tip de coc şi ai avea impresia că stiliştii se chinuie mult să le realizeze coafura. Află că poţi să îţi faci şi tu un coc răsucit în doar 5 minute!

Coc răsucit

 
Interesant este că această variantă de coc arată superb atât pe păr ondulat sau drept.  
Pasul 1: Umezeşte-ţi rădăcina părului cu un spray pentru strălucire. Prinde-ţi părul într-o coadă de cal cât mai sus, apoi piaptănă calota în aşa fel încât să nu mai existe denivelări sau cocoloaşe.
 
Pasul 2: Dacă ai părul lung sau mediu, prinde coada şi răsuceşte-o în funcţie de cât de strâns vrei să fie cocul. Dacă îţi doreşti unul aidoma celui purtat de Kourtney Kardashian, insistă cu răsucitul, dacă vrei unul a la Lea Michele, execută această mişcare mai lejer.
 
Pasul 3: Fă un melcişor cu coada răsucită. Fixează-l cu un al doilea elastic de culoarea părului şi cu agrafe, dacă e nevoie.
 
Pasul 4: Lasă cocul să se aşeze apoi aranjează-l puţin cu fixativ!
 
Pasul 5: Dacă ai părul drept şi vrei un coc asemănător celui purtat de Fergie, procedează astfel: fă-ţi o coadă de cal cât mai sus, iar apoi ia părul şi roteşte-l lejer şi elegant, fără să răsuceşti. E chiar atât de simplu!
 
Pont: pentru un look trendy, poartă şi o bentiţă subţire, preţioasă!
 
Aşa-i că ţi-a luat doar 5 minute?
 
Practic: cum îţi faci un coc răsucit în 5 minute!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter