Maria Păuna: 6 greşeli de neiertat în aplicarea fondului de ten

De Unica.ro, pe

Frumuseţea, la fel ca şi politica, pare un domeniu la care se pricepe toată lumea. Ce poate fi atât de complicat în a-mi aplica fondul de ten, pudra sau anticearcănul, ar spune multe intre voi.
Ei bine, dragele mele, este important să ştiţi nişte chestiuni de bază. Nu este neapărat complicat însă este, cu siguranţă, IMPORTANT!

1. Aplicarea haotică a fondului de ten

De foarte multe ori ni se întâmplăsă spunem că domnişoara de lângă noi tocmai şi-a aplicat var pe faţă. Dragelor, acesta este rezultatul faptului că nu ştim cum să ne aplicăm corect fondul de ten. El trebuie
tapotat de sus în jos. Dacă se face altminteri, veţi observa că o dată cu trecerea orelor faţa va părea obosită.

Maria Păuna: 6 greşeli de neiertat în aplicarea fondului de ten

2. Aplicarea fondului de ten cu degetele

Acum să nu credeţi că este o greşeală de neiertat însă, ca şi make-up artist, sfătuiesc pe toate femeile să aplice fondul de ten cu ajutorul unui bureţel. În acest fel, ne asigurăm că stratul va fi aplicat uniform, cu precizie şi că tenul nostru nu va căpăta un aspect îmbătrânit sau plin de imperfecţiuni.

Maria Păuna: Alege fondul de ten care ţi se potriveşte

3. Omiterea gâtului şi a decolteului în aplicarea fondului de ten

Mai ales vara când aceste două părţi ale corpului nostru sunt şi mai mult în atenţia tuturor, trebuie să le tratăm şi cu mai mare grijă. Este o greşeală imensă în a nu aplica fond de ten pe gât şi decolteu şi, de aici, merg către o alta care constă în culoarea pe care o folosim.

Foto: photoONE.ro
Citeşte mai multe pe blogul Maria Păuna: Frumuseţea se învaţă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter