4 moduri în care să-ţi lungeşti genele natural

De Sandra S., pe

Produsele cosmetice care promit să-ţi facă genele să crească mai lungi şi mai dese nu sunt foarte eficiente, cel puţin nu la fel de eficiente ca cele naturale.

Piaptănă-ţi genele

Cumpărăţi pentru gene o periuţă cu peri moi şi deşi, eventual din fire de păr naturale – de porc. Piaptănă-le zilnic timp de cinci minute ca să stimulezi creşterea lor.

Vitamine speciale

Suplimentele pentru păr, piele şi unghii nu ajută doar la creşterea podoabei capilare, ci pot fi bune şi pentru genele tale. Aşa că dacă nu stai prea bine la capitolul gene, ai putea încerca şi câteva suplimente.

Vaselină

Vaselina pe care o foloseşti ca să-ţi hidratezi pielea este bună şi pentru gene. O poţi întinde pe gene cu ajutorul unei periuţe de plastic, cu peri tari. Cu cât sunt mai hidratate, cu atât vor avea putere să crească mai mult.

Uleiuri

Uleiul de cocos îţi hidratează genele şi le hrăneşte. Trebuie să te dai în fiecare seară, timp de o lună, cu ajutorul unei periuţe de mascara curată sau cu o dischetă de vată. Acelaşi efect îl au şi uleiul de ricin sau uleiul de măsline, însă trebuie să aplici tot vreme de o lună, în fiecare seară ca abia după să poţi vedea schimbările.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter