Cum îndepărtezi petele de autobronzant de pe piele cu doar 3 ingrediente

De Sandra S., pe

S-a încălzit afară dar parcă nici nu-ți vine să ieși în lume cu pielea atât de albă la vedere, nu-i așa? Cea mai rapidă soluție este autobronzantul – și mai puțin nocivă decât mersul la solar. Însă nu toate cremele se întind uniform și multe lasă și pete. Uite cum să scapi de ele!
În primul rând, înainte să folosești autobronzantul, trebuie să îți exfoliezi pielea foarte bine, ca produsul să intre în piele cât mai ușor. Totuși, dacă după câteva zile observi să s-a „așezat” cu pete, atunci e cazul să-l cureți de pe piele.

Zeamă de lămâie

Zeama de lămâie este acidă și astringentă și curăță foarte bine orice pată cosmetică de pe piele. Dacă ai dungi sau pete, deschide-le la culoare cu o dischetă demachiantă înmuiată în zeamă de lămâie.

Ulei de bebeluș

Dacă folosești autobronzant pe pielea uscată, atunci acesta va rămâne cu pete în zonele cele mai uscate. Ca să scapi de pielea uscată și de petele de autobronzant, hidratează-ți pielea cu ulei de bebeluș și îndepărtează excesul.

Bicarbonat de sodiu

Exfoliază-ți pielea cu bicarbonatul de sodiu ca să îndepărtezi tot autobronzantul de pe piele. Poți turna un pic de praf în mână, când ești în duș, sau pe un burete de baie umed și să-ți masezi întreg corpul cu mișcări circulare.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter