Ce să faci exact pentru un păr superb

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 noiembrie 2018, 13:20
Află din clipul video de mai sus noutățile în materie de îngrijirea părului și trucuri de beauty editor.

Masca de păr Wash& Go cu ulei de argan, camelie și migdale și șamponul uscat Wash & Go cu iasomie sunt destinate tuturor tipurilor de păr, iar formulele lor sunt îmbogățite cu ulei de argan, camelie și migdale, pentru restaurarea completă a părului.

De la hair-styliștii cu care am lucrat am învățat că ideal este să descurci părul când e uscat, înainte să îl speli, spune beauty editorul UNICA.

Pont: descurcă părul când masca este aplicată pe părul ud, la duș. Astfel, nu va exista riscul să îl rupi sau să îl sensibilizezi

 

Cum folosești șamponul uscat?

Îl dai la rădăcinile părului, îl lași câteva minute să acționeze. Apoi, cu degetele masezi ușor scalpul cu degetele sau cu o perie deasă, pentru a activa produsul. Șamponul uscat are rolul de a absoarbe excesul de sebum de pe scalp și dă rădăcinilor acel efect de lifting. De asemenea, îl poți folosi pe părul curat, pentru un plus de volum. Separă părul în șuvițe, pulverizează șampon uscat de la distanță, și masează produsul cu degetele. Așa obții un păr cu volum, chiar de la rădăcini.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter