Învaţă să te îmbraci în tendinţe

De Revista Unica, pe

Verde-smarald, geometrii în alb şi negru, transparenţe diafane, material înflorate – sunt doar câteva dintre tendinţele din moda noului sezon, pe care le găseşti prezentate în detaliu în revista Unica de martie, proaspăt apărută la chioşcuri.

Ţinute în tendinţe

În primăvara acestui an, imprimeurile sunt o tendinţă puternică, indiferent că este vorba de modele florale, geometrice, pop art sau abstracte. Cele florale se poartă peste tot: pe fuste, pantaloni, jachete, rochii sau pantofi, toate au “înflorit”! Iar asta face ca piesele vestimentare să fie foarte feminine, jucăuşe. Atât Christian Dior, cât şi Giambattista Valli au optat în colecţiile lor pentru piese cu imprimeuri florale, pe care orice femeie le poate purta.

Printre propunerile designerilor din acest sezon am întâlnit foarte des cromatica alb-negru, prezentată în fel şi fel de variante, care mai de care mai inedite. Combinaţia este extrem de elegantă şi rafinata, făcând parte din categoria mixurilor clasice care nu se demodează niciodată. ÎţI recomand să ai în garderobă măcar o fustă în această combinaţie, pe lângă care să adaugi o pereche de pantaloni şi o cămaşă.Iţi va fi foarte uşor să le asortezi cu nuanţe pastelate, cu blocuri de culoare sau chiar cu alte piese albe sau negre.

Vezi galeria foto mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter