VIDEO: Top 4 fenomene naturale ciudate

De Diana Zagrean, pe

Mama Natură nu încetează să ne uimească cu diversitatea ei, dar câteodată, surpriza este de-a dreptul incredibilă. De la caprele care stau cocoţate în copaci, la ploaia cu peşti sau fulgere care durează un an întreg, iată 4 fenomene naturale tare ciudate.
Caprele marocane cocoţate în copaci
Dacă de caprele care leşină când sunt speriate am mai auzit, ce spuneţi despre nişte capre care se urcă în…copaci? De la depărtare, arată chiar bizar, dar, de fapt, sunt doar capre care s-au urcat în copacul de argan pentru a ajunge la delicioasele fructe. Cum ele nu digeră şi sâmburele, acesta este colectat de localnici şi folosit pentru extragerea celebrului ulei de argan.

În Honduras plouă cu peşti
Se întâmplă în fiecare an, între lunile mai şi iulie, în zona Departamento de Yoro. Martorii povestesc că totul începe cu nori negri de ploaie, urmaţi de fulgere, vânt puternic şi 2-3 ore de căderi de apă. După ce ploaia se opreşte, localnicii se apucă să adune mulţimea de peşti de pe jos, din curţi şi păduri. Localnicii din Honduras au organizat deja şi un festival al ploii de peşti, unde se consumă produse pe bază de peşte.
Citeşte mai departe despre fenomene naturale ciudate, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter